Citiraj zhabica prvotno napisa Vidi poruku
Upravo ovo ti radiš. Negirajući ulogu liječnika i medicinskog osoblja na porodu.

Ja to ne radim primaljama, ako si na to mislila. Samo primalja koja će doć ženi na porod u RH nije legalna opcija.

Okrećeš vodu na svoj mlin. Opet.

Meni je nevjerovatno kako ti interpretiraš stvarnost prema vlastitom nahođenju, izvlačiš zaključke koji idu u korist tvoje odluke, ono što ti ide u prilog prezentiraš kao apsolutnu istinu, a ono što ne ide ignoriraš. Mislim možeš ti sebi stvarnost tumačit tako kako tumačiš i izabrat pkk kao jedinu opciju za tebe.

U redu.

Prihvaćam i recimo da mogu razumijet, ali se ne slažem s tvojim tumačenjima stvarnosti i dozvoli da to što si ti izabala nije u redu opcija za svaku ženu i da je potrebno naglasiti da stvari neće završiti kako su završile u tvom slučaju. Dobro.

Jeli to u redu? Možemo valjda raspravljat i o stvarima koje ti negiraš i o kojima ne želiš pričati?
Gdje ja to tvrdim da je pkk izbor za svaku zenu i da ce sigurno stvari zavrsiti kako su zavrsile kod mene, tj. fenomenalno?
Gdje?

Pa otvorila sam topic s informacijama o pkk zato da bi se rascistili ti mitovi i legende koji se o tome stvaraju.

Ne negiram ničim ulogu primalje i lijecnika na porodu, naprotiv, pokusavam ti objasniti da na pkk primalja/lijecnik mogu vrlo efikasno utvrditi da se stvari ne razvijeju kako treba i da rodilja treba transfer. Ne zagovaram neasistirani porod.

Što ja to negiram? Nemam pojma o čemu pričaš.

Pkk je za majku i dijete jednako siguran kao i bolnički, a prema nekim studijama, s ne tako malim brojem promatranih poroda, za višerotke i sigurniji. Ja sam imala skrb kakvu imaju zene iz tih studija. To sto u nasoj zemlji ta skrb nije zakonski regulirana, ne čini samu skrb upitnom.