Evo upravo o tome ja i govorim kad kažem da interpretiraš stvari prema vlastitom nahođenju/iskustvu i izvlačiš zaključke koji idu u korist tvoje odluke.
Mislim, imaš ti na to pravo i reklo bi se da ovaj tvoj slijedi misli zvuči logično, ali ima jednu manu, što stvari nisu samo takve kakvim ih ti prikazuješ.
To što pišeš je dio (tvoje) istine.
Drugi dio istine kojeg nisi napisala, pa ja zaključujem da ga negiraš, je da su i uz (bolju?) skrb koju si osigurala sebi na porodu za verziju u kojoj sve ide kako treba, sebi i djetetu ne dolaskom u bolnicu na porod uskratila eventualnu skrb koja bi ti bila potrebna i koju si mogla dobiti na vrijeme da su stvari krenule loše. Kužiš što hoću reći?
Znam da ćeš sad ponovit da si osigurala transport u bolnicu da stigneš na vrijeme. Pa će sirius reći da nije kuća bolnica. Pa ćete nabrajat hrpu argumenata koji su istina ali i dalje ne pobijaju činjenicu da su stvari mogle poći loše i da je dolazak u bolnicu mogao biti prekasno.
Znam da ćeš sad reći da si svela te šanse na minimum, ali svejedno, i taj minimum je nekome prevelik rizik i dovoljan razlog da odustanem od poroda kod kuće.
I sva sreća da o ovome u tovm slučaju samo teoretski možemo razglabat, ali i to je dio realnosti oko poroda.