Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1647

Tema: želim roditi kod kuće

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja jednostavno ne kužim zašto nekima od vas toliko smeta činjenica da su neke od nas rodile doma? ne kužim zašto vas to dira? kakve to veze ima s vama? zašto vas je briga što bi se desilo da je nekoj od nas nešto krenulo po zlu na porodu?
    ne kužim majke mi

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa Vidi poruku
    ja jednostavno ne kužim zašto nekima od vas toliko smeta činjenica da su neke od nas rodile doma? ne kužim zašto vas to dira? kakve to veze ima s vama? zašto vas je briga što bi se desilo da je nekoj od nas nešto krenulo po zlu na porodu?
    ne kužim majke mi
    Pa kog vraga onda svoj porod ne zadržite za sebe i svoju obitelj, a ne cijeli hebeni romani o ne znam čemu po forumima..ak niste spremne na seciranje istog...ono rodi kak god hoćeš, ali kog briga kaj si ti imala 35 svijeća i masažu uz 4vrste etričnih ulja dok si doživljavala orgazam pri izgonu...stvarno nevažno ..svaki dan se hrpa ljudi na Zemlji rodi...i sad ste vi tu ne znam kaj od tog napravile..jbg iritantno je, većini, i u o sam sigurna.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Mondu prvotno napisa Vidi poruku
    Pa kog vraga onda svoj porod ne zadržite za sebe i svoju obitelj, a ne cijeli hebeni romani o ne znam čemu po forumima..ak niste spremne na seciranje istog...ono rodi kak god hoćeš, ali kog briga kaj si ti imala 35 svijeća i masažu uz 4vrste etričnih ulja dok si doživljavala orgazam pri izgonu...stvarno nevažno ..svaki dan se hrpa ljudi na Zemlji rodi...i sad ste vi tu ne znam kaj od tog napravile..jbg iritantno je, većini, i u o sam sigurna.
    ako ne voliš čitati priče sa poroda, tada nemoj (ja ih npr.- ne čitam).
    Ali ako te posebno živciraju kućni porodi, onda je vrlo izgledno problem u tebi, a ne u lokaciji.
    Posljednje uređivanje od sirius : 11.02.2012. at 20:09

EvaMONA avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Mondu prvotno napisa Vidi poruku
    Meni samo nije jasno zašto ti to čitaš ako ti toliko ide na živce?
    Svaka tema ide nekome na živce i moja je topla preporuka da se skine s te teme nakon više od nekoliko uprazno postova.
    Uostalom svaka ima pravo doživjeti svoj porod upravo onako kako ga je doživjela i ta priča može nekaoga zinteresirati, bilo tu šarmantnih podatak ili ne.
    Da nisam pročitala nekoliko poticajnih Varaždinskih priča u jesen 2007. teško da bih i znala kako je tamo rađati (moja su iskustva dobra, iako je 1. x bilo daleko od onoga kako bi bilo lakše), a još je manja šansa da bi se za 1. porod odlučila otići u drugi grad, a upravo mi je to jedna od bitnijih izvrsnih odluka u životu.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Mondu, nisu. Nisu rodile i drugi dan na polje. Moja nona ih je rodila osam, radila na polju do zadnjeg časa, jedno i rodila na tom polju. Ali, nakon poroda su se čuvale. Uvijek mi je govorila da je ženi u babinjama "otvoren grob" ako se ne čuva. I onda bi došle susjede i pomagale u kuhanju i čiščenju, i starija djeca isto tako, a nona bi se odmarala. U njenom selu je bilo tako. Selo u zaleđu Rijeke.

Dok ja napišem uleti postovaaa..
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 11.02.2012. at 20:07

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •