Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1647

Tema: želim roditi kod kuće

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    disciplina avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj Mondu prvotno napisa Vidi poruku
    A zbog čeg to, molim te, pa sisavci već koliko, prek 200milijuna godina rađaju mlade..nisi napravila nis revolucionarno.

Pa mozda nije napravila nesto prva n svijetu ali svakoj zeni (barem onoj normalnoj) je cin poroda neki vlastiti uspjeh! I ja sam se (oba puta, al posebno u ovom duplom) poslije poroda osjecala kao da sam osvojila cijeli svijet! Ono bas me oprala furka da sam nesto uspjela odradit savrseno!
    Mene konkretno ne smetaju pkk, kao sto je zhabica napisala, i ja bi prva potpisala sto trebaa da se pkk omoguci sa svim tehnikalijama
    Ono sto mene smeta jest da mi se konstanto implicira da sam odlaskom u bolnicu odlucila pognjurit glavu i da sam eto jadna ili neupucena..jer da mi je stalo do mene/djeteta u raznim nijansama, sigurno bi se odlucila na pkk da ne kazem odvazila..

Osoblje foruma blackberry avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

uh...svašta ste ispisale...i svašta bi komentirala...ali mislim da nema smisla...
    uvijek me zadive ovakvi pojedinci koji dođu samo provocirati...a baš je fino rasprava tekla...za promjenu...
    valjda su to ipak dubinske potrebe jel...

Citiraj disciplina prvotno napisa Vidi poruku

Pa mozda nije napravila nesto prva n svijetu ali svakoj zeni (barem onoj normalnoj) je cin poroda neki vlastiti uspjeh! I ja sam se (oba puta, al posebno u ovom duplom) poslije poroda osjecala kao da sam osvojila cijeli svijet! Ono bas me oprala furka da sam nesto uspjela odradit savrseno!
    Mene konkretno ne smetaju pkk, kao sto je zhabica napisala, i ja bi prva potpisala sto trebaa da se pkk omoguci sa svim tehnikalijama
    Ono sto mene smeta jest da mi se konstanto implicira da sam odlaskom u bolnicu odlucila pognjurit glavu i da sam eto jadna ili neupucena..jer da mi je stalo do mene/djeteta u raznim nijansama, sigurno bi se odlucila na pkk da ne kazem odvazila..
    i ja mislim da se svaka normalna žena nakon poroda osjeća posebno.

da se osvrnem na ovu tvoju zadnju rečenicu...mislim da to nije istina. argumenti za i protiv razvlače se sa razlogom...da bi ja "opravdala" svoj izbor, pkk, pred nekim koji mi implicira da previše riskram i da sam sigurnija u bolnici, kažem što mislim o bolnici. kao i suprotna strana koja kaže svašta protiv pkk i za za bolnicu...
    ako je osoba sigurna u svoj izbor i odluku o mjestu poroda nikakvi argumenti je ne bi trebali smetati. makar ja tako mislim....

i na kraju...postoje statistike koje govore za sebe...

zato ne kužim pojedince koji se strašno nerviraju pričama o orgazmičkim pkk. to mi je...onako...na granici mazo i to....
    kako se nekome čita nešto što ga tako nervira...ili ima previše vremena?

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Znam i ja da se svake sekunde rodi dijete u svijetu, pa ipak smatram da sam za sebe i svog muža (i noniće i none) napravila nešto prevažno time što sam rodila djecu.
    Pa možda nije napravila nesto prva n svijetu ali svakoj zeni (barem onoj normalnoj) je cin poroda neki vlastiti uspjeh! I ja sam se (oba puta, al posebno u ovom duplom) poslije poroda osjecala kao da sam osvojila cijeli svijet! Ono bas me oprala furka da sam nesto uspjela odradit savrseno!
    Ajme Beti3, a di ja govorim da nije normalno osjećat se savršeno nakon poroda i biti sretna, ponosna i itd..al da ćeš mi reći da ti je sam porod bio ko orgazam, da si letila po sobi i ne znam kaj sve ne, pa da si ne znam di rodila, ono nemoj me hebat...e to mi ide na jetru.

Pa i ja to ovako vidim.
    Citiraj zmaj prvotno napisa Vidi poruku
    ha ha
    ovo me podjseća na Lutonjiččin post o savršenoj kandidatkinji lol
    da, i ? daj podijeli to s nama koje nismo upućene, kad si vec citirala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •