Ne mislim da lažete, već da užasno preuveličavate i uljepšavate i mažete ženama oči, a činjenica je da uopće nema uvjeta za tako nešto u Hrvatskoj.

Meni je super ovo kaj je Fistonić rekao:

"Mislim da su zahtjevi udruge Roda primarno rezultat loše koordinacije zainteresiranih (onih koje rađaju i onih koji im pomažu pri tome), jer svi navedeni "zahtjevi" se zapravo često realiziraju u praksi. Niti je moguće sve "zahtjeve" primjenjivati u svih rodilja, niti pri svakom porodu provoditi navedene postupke. Ključ je u individualnom pristupu! Svaka trudnica u kontaktu sa svojim ginekologom tijekom konzultacija u trudnoći mora dobiti odgovor na baš svako postavljeno pitanje. Trudnički tečajevi i fizikalna terapija prije i nakon poroda moraju biti dostupni svim zainteresiranim trudnicama. Pitanje je da li je naš zdravstveni sustav dorastao navedenim zahtjevima (vrijeme za konzultaciju je u pravilu minimalno, sredstva za modernizaciju su nedostatna i.t.d.).

Dakle, sve je moguće i izvedivo i u Hrvatskoj, ali bez opreme i organizacije u slučaju hitnih situacija uz dobru pravnu zaštitu medicinskih djelatnika, cijela priča nosi atribut avanture. "

silinu samog poroda...joj daj ne kakaj gluposti...

meni je fascinanto to vaše vrijeđanje u rukavicama