Citiraj disciplina prvotno napisa Vidi poruku
Čitala sam nedavno ovdje na forumu temu Opasnosti kućnog poroda
gdje je autorica topica naišla na nekakav blog, kojeg čini mi se vodi jedna doktorica
Mislim da je ondah prvi odgovor na temu bio da je ta doktorica nekompetentna da piše o pkk, da žena koja se odluči na pkk sigurno je mjerodavnija (jer se pripremila) od samih doktora, ne TE doktorice već doktora
smjer teme je bio kenjanje po doktorima i čari pkk
same opasnosti su u startu odbačene kao nebitne jer PO VAMA ih nije napisao netko ko ih je iskusio,valjda?!
Doticna lijecnica se zove Amy Tuteur. Zena je lijecnica koja ne prakticira medicinu vec nekih 15 godina ako ne vise, pise blog.

Meni se osobno ne svidja cinjenica da ona navodi sve na svoje zakljucke (koje nisu osobne price kao sto cure tu navode svoje osobne price) bez da obrazlozi cinjenicama.

Iz pozicije pojedinca, na osnovu svog iskustva, mozemo iznjeti iskustvo koje je bilo ovakvo ili onakvo. Iz pozicije medicinskog radnika, to je neodgovorno jer treba osobi dati sve mogucnosti i mogucnost odabira, a ne jednostranu pricu. Citanje bloga Amy Tuteur i njenog starijeg kolegu Michela Odenta je da Odentova svaka druga recenica je potkrijepljena fusnotom i istrazivanje, a njeno nije. Ali to je moje misljenje, pozivam da pogledate i stvorite svoj dojam.