ili sam ja nesto krivo polovila ili su u sumial zar nije problem bas u tome da nemaju samostalnost odnosno da ne mogu djelovati samostalno? zar nije razlilka u fakultetskom i srednjoskolskom obrazovanju i da se zbog toga uvodi ponovno fakultetsko?
ako je, onda je to nadrilijecnistvo jer nemaju potrebnu kvalifikaciju.
marta, nisam ti odgovarala jer je zhabica s tobom o tome. pitala si me sta tocno zelim...ne mislim da je itko od nas kompetentan pisati svaku situaciju kada je kpp rizican i kada ga treba prekinuti i otici u bolnicu, niti koji su sve moguci ishodi neodlazenja. ono sto sam zapravo htjela je opaska, ograda u svim ovim raspravama da koliko god on bio siguran da postoje situacije kada je za konkretan porod sigurnija bolnica. ako nista drugo, onda treba uzet u obzir i faktor ljudske greske koja takodjer moze biti i na strani krivo protumacene uredne trudnoce. taj rizik je mali, ali kako ga se navodi kad se govorio AC, mislim da bi bilo ok navesti ga i u ovom primjeru.
nemoj mi zamjeriti, malo sam sad rastresena, pa sam se vec pogubila (gripe, viroze i zimske blagodati)... i da, kad si sama spomenula, bilo bi zgodno za znati sta sve nosi sa sobom primalja, osim stolcica, bazena...