Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1647

Tema: želim roditi kod kuće

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja bih samo htjela reći da su prije dvadesetak godina primalje imale samostalnost i da su potpuno legalno obavljale asistenciju na porodima izvan rodilišta. To se najčešće događalo u mjestima u kojima su rodilje bile jako udaljene od rodilišta , a tim rodiljama i novorođenčadi je i liječnik opće prakse dolazio kući pregledati dijete (naša pedijatrica mi je pričala kako je ona kao mlada liječnica na stažu pregledavala djecu rođenu kod kuće).

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    ja bih samo htjela reći da su prije dvadesetak godina primalje imale samostalnost i da su potpuno legalno obavljale asistenciju na porodima izvan rodilišta. To se najčešće događalo u mjestima u kojima su rodilje bile jako udaljene od rodilišta , a tim rodiljama i novorođenčadi je i liječnik opće prakse dolazio kući pregledati dijete (naša pedijatrica mi je pričala kako je ona kao mlada liječnica na stažu pregledavala djecu rođenu kod kuće).
    ma i prije 60g. kad se moja mama rodila mojoj baki je u gradu asistirala primalja kod kuce.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    ma i prije 60g. kad se moja mama rodila mojoj baki je u gradu asistirala primalja kod kuce.
    ma dobro, ali 20 godina stvarno nije tako davno (da ne spominjem da su do prije deset godina postojala vanbolnička rodilišta na Velom Lošinju, Braču..., za Makarsku svi znamo, pa da su ukinuta skoro sva).
    Posljednje uređivanje od sirius : 12.02.2012. at 21:25

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •