Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1647

Tema: želim roditi kod kuće

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Pa Beti3, prioriteti su različiti. Nekome je bitan orgazmički porod, nekome dijete.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Pa Beti3, prioriteti su različiti. Nekome je bitan orgazmički porod, nekome dijete.
    Ja mislim da se ne moramo nazivati glupačama pa da bi se to okarakteriziralo kao vrijeđanje. Ovaj post jest vrijeđanje, i to vrlo direktno.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Ja mislim da se ne moramo nazivati glupačama pa da bi se to okarakteriziralo kao vrijeđanje. Ovaj post jest vrijeđanje, i to vrlo direktno.
    Zašto? Da, ja mislim da je pkk bez asistencije i osiguravanja adekvatne med. zaštite ugrožavanje djeteta i stavljanje želje rodilje za takvim porod ispred interesa djeteta.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Zašto? Da, ja mislim da je pkk bez asistencije i osiguravanja adekvatne med. zaštite ugrožavanje djeteta i stavljanje želje rodilje za takvim porod ispred interesa djeteta.
    Ne, ti si napisala da je ženama važniji orgazmički porod od djeteta. To nema veze s tim što ti misliš da je objektivno sigurnije, o čemu pišeš u ovom postu, gdje pak uvlačiš porod bez asistencije, opet ne znam zašto.
    Posljednje uređivanje od vertex : 13.02.2012. at 13:54

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Eto, vidiš, skoro sve su imale osiguranu asistenciju i med. zaštitu nakon poroda, iako do nje nije bilo lako doći.
    Pretpostavljam da ako žena želi CR na zahtjev bez indikacija , to čini isključivo zbog interesa dijeteta.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Pretpostavljam da ako žena želi CR na zahtjev bez indikacija , to čini isključivo zbog interesa djeteta.
    Moje dvije kolegice su htjele i dobile upravo to, CR bez ikakvih med. indikacija, priv. ginekolog (koji takodjer radi u rodilistu), kojemu su platile da im napise sto treba, da se to formalno pokrije,
    razlog - ne zelim se muciti s nekim tamo trudovima (to je primitivno), ovo je elegantno, izvade dijete i to je to.
    Nisam im rekla ni a ni b, nije moja stvar.

yellowkitty avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    Moje dvije kolegice su htjele i dobile upravo to, CR bez ikakvih med. indikacija, priv. ginekolog (koji takodjer radi u rodilistu), kojemu su platile da im napise sto treba, da se to formalno pokrije,
    razlog - ne zelim se muciti s nekim tamo trudovima (to je primitivno), ovo je elegantno, izvade dijete i to je to.
    Nisam im rekla ni a ni b, nije moja stvar.
    a to su platile legalno i doktor je prijavio u poreznoj

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

casa, lijecnik uopce ne bi smio odbiti pregledati dijete. Nikako i nikad.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj yellowkitty prvotno napisa Vidi poruku
    a to su platile legalno i doktor je prijavio u poreznoj
    Nemam pojma. Platile su mu sve preglede u priv. poliklinici, legalno, a koliko i kako je islo, i da li je bilo i na ruke, ne znam.
    Znam samo da je on zaposlen i u rodilistu i za tamo je priredio sve papire, da sve bude po PS-u, kao da ima med. indikacija, on je s njima dogovorio carski, on ga i obavio, ili drugi kolega. Jedni drugima cuvaju ledja i nijedan nece dovoditi u pitanje je li kolega dobro procijenio da treba CR ako vec sve lijepo pise i ako trudnica hoce...
    Ima tekstova ginekologa koji se po portalima nekih klinika (deklarativno) protive takvoj praksi i zeljama rodilje tog tipa, naglasavaju da je to ozbiljna operacija koja se ne bi smjela proizvoljno narucivati, da je porod prirodna stvar i da ne treba zloupotrebljavati sva medicinska dostignuca...no, dogadja se.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •