-
odgovaram deaedi i beti na postove o sebicnosti nas koje smo rodile kod kuce i nespominjanju pedijatra koji bi odmah pregledao dijete, cim se rodi.
bome vrijedjanje. a i ti beti selektivno citas.
primalja u porodu kod kuce (ili u kuci za porode, znam iz osobnog iskustva) u europi je educirana i iskusna u pregledavanju djeteta nakon poroda. NIJE POTREBNO niti je pravilo da se djeca planirano rodjena izvan bolnice u europi pregledavaju od pedijatra. niti dan kad su rodjena, niti par dana kasnije. primalja je osposobljena za to.
ja sam rodila u kuci za porode u austriji, pet dana je iskljucivo primalja brinula i pregledavala moje dijete. i to u austriji zdravstvo smatra pod normalnu skrb. pedijatar bi naravno bio potreban ukoliko primalja primijeti da je djetetu potrebna dodatna pomoc. ali samo po sebi, NE. zato ni ne pricamo o potrebi da pedijatar dolazi doma odmah nakon kucnog poroda.
iskreno, bas mi je jadno kad usred ovako ugodne i civilizirane rasprave uleti par postova totalno niskog sadrzaja. ma da, mi ne mislimo o nasoj djeci, samo o orgazmima, bas nas zaboli za nasu djecu...
jadno, jadno, deaedi i beti
da nismo stoput ponovile da nam je dobrobit djeteta prva i najvaznija, pomislila bih da ste se samo zabunile.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma