Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
Nemam pojma. Platile su mu sve preglede u priv. poliklinici, legalno, a koliko i kako je islo, i da li je bilo i na ruke, ne znam.
Znam samo da je on zaposlen i u rodilistu i za tamo je priredio sve papire, da sve bude po PS-u, kao da ima med. indikacija, on je s njima dogovorio carski, on ga i obavio, ili drugi kolega. Jedni drugima cuvaju ledja i nijedan nece dovoditi u pitanje je li kolega dobro procijenio da treba CR ako vec sve lijepo pise i ako trudnica hoce...
Sve stoji, ali ja znam i za obrnut slucaj. Na sastanku ujutro, nadredjeni se izricito protivio procjeni kolege da je CR nuzan, cak je i imputirao da se radi o "dogovoru", tj. da je zena platila da je se "postedi muka i trudova". To nije bilo tocno (jer ja sam naime ta zena, nisam zeljela CR ali sam znala da je potreban), za dva dana i tom famoznom nadredjenom postalo je jasno da je CR jedini nacin koji dolazi u obzir, pa je odobrio.

To sto se dogadjalo na sastanku nisam saznala od svojih lijecnika, nego je netko rekao nekome tko je onda to prenio nekim pacijenticama, a do mene je doslo slucajno - po datumima i jos nekim pojedinostima sam shvatila da se radilo o meni.

Oprostite sto sam off topic.