Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
Tako da shvati, kad ti ili bilo tko srčano brani naš sustav od, da malo obrnem retoriku "zločestih korisnika", meni je to jedan apsurd koji me bode ravno u srce.
Ispričavam se na komentaru o "zlom, zlom sustavu", atmosfera se malo opustila pa sam se išla malo našalit, nije mi bila namjera ignorirat loše slučajeve o kojima ti pišeš. Svjesna sam naravno da ima pogrešaka liječnika/medicinskog osoblja, to uopće nije upitno, vidjela sam to i u svojoj blizini, a moglo bi se reći i na svojoj koži.

Nisam uopće to namjeravala ignorirati niti pobijati kad sam pričala o prednostima našeg sustava.

Zaista mi komentari nisu išli u tom smjeru i ispričavam se svima koje sa tim komentarom povrijedila, nije mi bila takva namjera.

Znam, naravno, da ima slučajeva pogrešaka liječnika i svakakvih propusta, naravno da ima, no o tome stalno slušamo i tim se argumentom stalno razbacuje, pa i na ovom topicu.

Htjela sam samo dati protuagrumente na neke teze, ne potpuno ignorirat stvarnost i govorit da grešaka liječnika nema.