-
ja imam pitanje za autoricu topica: naime, prem tvojim postovima ti si 3.2. saznala da si trudna, a već 6.2. otvaraš temu o porodu kod kod kuće. sa prilično jasnim stavom, "ja ću roditi kod kuće" bez obzira na sve, mislim na tijek trudnoće. ne misliš li da si se ipak malo istrčala? kako uopće uspjevaš uživati trudnoći, i informirati se o svemu što ti se događa,a već si otputovala na porod? ja sam trudna 20 tjedana, i pokušavam svakim danom uživati čim više, učiti i snalaziti se u novoj situaciji. možda sam ja ovdje neodgovorna, ali o porodu ću razmišljati par tjedana ranije. osim toga, meni osobno je na prvom mjestu sigurnost mog djeteta i mene, a ne potreba da se ističem time da sam napravila ono što još gotovo nitko nije u hr. možda sam u krivu, ali čini mi se da si se nakon sveg par tjedana trudnoće orjentirala na potpuno krivu stvar, i da ćeš jako puno propustiti od najljepšeg dijela života, samo radi dokazivanja vlastite posebnosti.. ipak, sretno, naravno da ti želim da ti i ostvari to što si tako silno želiš.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma