Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1647

Tema: želim roditi kod kuće

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Radilo se o vijetnamskom doktoru. Ali, nema veze.
    Gledala sam i čudila se onoj ženi koja rađa u plastičnom bazenu, a svi prijatelji oko nje, sviraju gitaru, pjevaju, brrr...nepojmljivo.
    I onu drugu što je u deki nose skupa s novorođenčetom na plažu...Ma, mislim, s oproštenjem, to je prese....nje.

OK, one kojima je to tradicija, u pustinji, Eskimka... Indijka koja se nada da nije opet djevojčica jer nema za njen miraz, živi od prodaje sušene balege...(ali, je, djevojčica je.)

Film koji je dobro pogledati.

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

canaj, gledala zahvaljujući tebi<3

prese....nje ili, i na to moramo imati pravo.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Gledala sam i čudila se onoj ženi koja rađa u plastičnom bazenu, a svi prijatelji oko nje, sviraju gitaru, pjevaju, brrr...nepojmljivo.
    I onu drugu što je u deki nose skupa s novorođenčetom na plažu...Ma, mislim, s oproštenjem, to je prese....nje.

Slažem se.

Nisam shvatila zašto je nakon poroda nose u deki na plažu...

Ok, htjela je roditi na plaži pa nije stigla, ali zakaj su je naknadno nosili ...

I ona žena koja rađa pred 10-tak prijatelja; meni bi bilo neugodno da svi bulje u mene u tim trenucima ...

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj lola_34 prvotno napisa Vidi poruku
    Slažem se.

Nisam shvatila zašto je nakon poroda nose u deki na plažu...

Ok, htjela je roditi na plaži pa nije stigla, ali zakaj su je naknadno nosili ...

I ona žena koja rađa pred 10-tak prijatelja; meni bi bilo neugodno da svi bulje u mene u tim trenucima ...
    Imaš na You Tubeu svega. Žena rađa, a muž je snima kamerom (ona na koljenima, on je snima sa zadnje strane pogled za 5), prijatelji okolo navijaju, a ona se grči, prestrašno za mene, ali njima je očito bilo zabavno.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Rivendell prvotno napisa Vidi poruku
    Imaš na You Tubeu svega. Žena rađa, a muž je snima kamerom (ona na koljenima, on je snima sa zadnje strane pogled za 5), prijatelji okolo navijaju, a ona se grči, prestrašno za mene, ali njima je očito bilo zabavno.

Osoblje foruma blackberry avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

OK, one kojima je to tradicija, u pustinji, Eskimka... Indijka koja se nada da nije opet djevojčica jer nema za njen miraz, živi od prodaje sušene balege...(ali, je, djevojčica je.)

i ja sam na prvu loptu reagirala tako...pa kud je sad nose...
    ali...onda sam se zapitala zašto mi to smeta? mislim da je zato jer su nas jednostavno odgojili tako da je porod nešto što treba "odradit" ili štajaznam...
    uglavnom, nešto uz što se ne veže ugoda na takav nekakav način...kao da nemamo pravo na to...
    pa nek je voze gdje god...dok god nitko nije ugrožen... što ne bi bili tamo gdje se osjećaju lijepo...
    pa makar nekima to izgledalo kao pre....

a kad je francuskinja u pitanju...
    ja sam shvatila (peglala sam...nisam bila sto posto pozorna..) da su to ljudi s kojima ona živi u zajednici....pa ako je tako, onda joj ne bi trebali smetati na porodu...
    meni moji ukućani nisu smetali...npr..
    čak mi je u jednom trenutku bilo zanimljivo kako uz gitaru s njom odrađuju trudove....

možda nije sve po mom guštu....ali je zanimljivo za pogledati i vidjeti kako smo različiti....
    zanimljivo u situacijama u kojima imamo izbor, naravno.

ove druge situacije...nisu mi bile nimalo zanimljive...već veoma stresne, tužne, šokantne...ne znam...pod dojmom sam još uvijek...

Canaj avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

-osim ak "japanese" neš prevest vijetnamski.....al ajd,
    nego cure:Beti, Lola, Rivendell, mora da je baš zabavno upast i kolutat očima na temu koja se zove "želim roditi kod kuće"...a ono - vi nećete...pa ko vas drži ....pa kaj nisam lijepo rekla:svakako preporučam, pogotovo onima koje zanima porod kod kuće....pa ne pričam japanski

ajd beti- bar nešto
    film zaista bez mnogo riječi kaže tako puno onima koji žele čuti

pinocchio -

marta i đelo (legendo, šta's izabro baš u pravi čas)
    Posljednje uređivanje od Canaj : 31.05.2012. at 17:55

Canaj avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

marta tebi za avatar

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Canaj
    Ne kuzim koji je tvoj problem i zasto me prozivas jer da pratis inace sto pisem znala bi da itekako podrzavam PKK i zivom u nadi da cu ga jednom i sama iskusiti.
    A to sto ne osjecam potrebu javljat se na svaku temu i beskrajno se raspravljati tko je za, a tko protiv to je moj izbor, nista cime bi se ti trebala baviti.

Canaj avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

e sori onda
    mea culpa

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •