Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1647

Tema: želim roditi kod kuće

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Slažem se s vama, ali kad preživite porod, a beba ne, tada ipak shvatite da bi u rodilištu imala veću šansu. Ili mislite da ne?

yellowkitty avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Slažem se s vama, ali kad preživite porod, a beba ne, tada ipak shvatite da bi u rodilištu imala veću šansu. Ili mislite da ne?
    ja sam bila u rodilištu i to nažalost nije spasilo bebu. ali za neke komplikacije to sigurno vrijedi, naročito one kada je porod u redu ali beba ima neko stanje koje zahtijeva skrb (bilo bi dobro da je otkriveno uzv-om unaprijed, ali nekad dođe kao iznenađenje)

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj yellowkitty prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam bila u rodilištu i to nažalost nije spasilo bebu. ali za neke komplikacije to sigurno vrijedi, naročito one kada je porod u redu ali beba ima neko stanje koje zahtijeva skrb (bilo bi dobro da je otkriveno uzv-om unaprijed, ali nekad dođe kao iznenađenje)
    koliko se sjećam, ti si imala pkk
    interesantno, obzirom na ovo što si napisala..
    kak si došla do odluke o pkk?

yellowkitty avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Citiraj zmaj prvotno napisa Vidi poruku
    koliko se sjećam, ti si imala pkk
    interesantno, obzirom na ovo što si napisala..
    kak si došla do odluke o pkk?
    Pa iz posta je razvidno da mi boravak u bolnici nije pomogao
    Odluka za pkk je pala odmah, a definitivno kad sam ostala do kraja u niskorizičnoj skupini, dobra kandidatkinja za to, uzv i amniocenteza pokazuje da je beba zdrava (da, da, rodila sam doma a trudnoća je bila uredno nadzirana, ne znam zašto nekom padne napamet da bi baš kućerotke imale "nepraćenu" trudnoću, a baš je obratno; cure tu pišu da se žene nisu kontrolirale ali došle su rodit u bolnicu).
    Nisam imala strah od nepredviđenih komplikacija, čakštoviše bila sam sigurna i znala da ih neće biti (intuitivno, da neko ne pita kak sam znala).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •