Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1647

Tema: želim roditi kod kuće

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Samo sam došla reći da sam sa Mikkom pila kavu danas( i prošli tjedan, i onaj prije toga...) i uopće nismo pričale o njezinom ili mom porodu.
    Znaći, možemo i bez razgovora o tome, ali to nikako ne znaći da nam je to nebitno.

Ja nisam bila s ove dvije na kavi, ali isto većinu vremena niti govorim o porodima niti mislim o njima. Zapravo, s ogromnom većinom ljudi koju poznajem nisam nikad prozborila o svojim porodima, niti ičijim. Ali su mi bili jako, jako upečatljiva iskustva, na dobar način. Fantastična tri dana u mom životu.
    Beti, ne znam za druge, ali meni je smiješno ovo tvoje podsjećanje da se radi o bebi. Naime, porod=rađanje bebe. Ja osobno sam u svakom trenutku trudnoće svjesna te simbioze, a i porod mi je nešto što beba i ja radimo skupa, naš događaj. To je dio priče zašto mi je to sve skupa tako fantastično. Plus što se ni danas ne mogu načudit činjenici da drugo biće stvarno živi u ženinom tijelu, pogotovo kad se tek rode. Ono, nisu baš ni mali. Mogu živjet unutra, mogu vani...kakvi su to mali svemirci!? Svakodnevno i obično, ali meni i dalje fascinantno.
    Posljednje uređivanje od vertex : 15.06.2012. at 09:40

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •