evo da ne otvaram novu temu...
Uglavnom, mi od pocetka imamo problema s dojenjem i cijelo vrijeme i dojim i dajem mu adaptirano. Tako smo docekali vec i punih 6 mjeseci Prije 10tak dana mu je poceo nicati prvi zubic. I do jucer je sve bilo manje vise ok sto se tice dojenja- tu i tamo bi me znao malo gricnuti ali nista strasno. Prije 2 dana mu je poceo nicati i drugi donji a prvi je u međuvremenu izbio do od prilike trecine svoje velicine. Od jucer kad god mu ponudim sisu od odmah iskoristi priliku da me ugrize kao sto uostalom grize i sve ostalo sto mu doce na dohvat ruke

Osim sto me ugrize cesto ju onda jos pocne vuc u stranu! Sad sam vec dobila poprilican strah od dojenja, kad mu nudim sva se preznojavam i cekam kad ce me zgrabiti kao ajkula

Zadnjih par puta sam zajaukla i da stvar bude gora od jutra vise uopce ne zeli sisati. Kad mu nudim on okrece glavu i cendra. Ne znam sta da radim- s jedne strane sam vec u strahu da mu upce i nudim a s druge mi je zao da to bude kraj naseg sisanja kakvo god ono do sada bilo ipak smo dogurali do 6 mjeseci...