ma kuzim ja to, samo ne kuzim razliku imala 2mj ili 2 godine, polozaj je uvijek isti, kaj ne?
inace ide ok. naucila se nositi s jakim let downom i sve je 5 osim sto ju ne razumijem da odbija sisu i place (a ima sve simptome da bi sisala) i vristi, gura jezikom sisu i onda se u jednom trenu smiri i prihvati ju. to je jedina stvar koju ne mogu shvatiti. zeli sisu, a sisa joj pred nosom, al ko da ju ne kuzi. pa vristi. i onda odjednom ulovi uz am am am smirivanje placa. i tu se naguta zraka.
i nema ritma, pa ponekad dovede sise do prepunjenosti, a ponekad ih isprazni da su ful mekane. neki dan sam se morala izdajati da ne dodje do mastitisa.
i takvih dana ima ful zelene stolice zbog prednjeg mlijeka, iako bez beda potakne LD i to nekoliko u podoju.
pomislila sam da grize jer gura sake u usta i divljacki ih glodje, a pase joj kad joj masiram desne i dam grickalicu da glodje, pa da joj nisu vec i desni upaljeni radi zuba (za 10 dana ce 3mj.)

Odgovori s citatom
Ono što čujem od većine majki koje imaju više djece je da taman doktoriraš dojenje s jednim djetetom, a drugo ti odmah poremeti sve koncepcije jer se ponaša potpuno drukčije.. Mali individualci..