-
evo dugo čitam ovaj forum ali tek sam se sad odlučila registrirat. baš me razljutila i rastužila ova priča...... kako se doktori igraju s nama..... ne mogu vjerovat.stvarno mi je žao đerekice koliko si vremena i živaca i nakraju novca potrošila........ evo ja sam prije par dana obavila laparoskopiju pa sam sad u fazi oporavljanja.......ja sam imala suprotnu priču od tvoje pa me ova tvoja baš razljutila jer ne mogu vjerovat da netko radi na takav način. ja sam došla kod dr Šparca u CITO polikliniku nakon desetak mjeseci pokušavanja da zatrudnim....premda nije ni godina prošla poslao me je da izvadim hormone i napravio briseve,papa itd. sve je bilo ok osim sto sam bila pozitivna na klamidiju,ali riješili smo i to pa sam onda još dva-tri mjeseca pokušavala čisto da prođe ta godina jer kao treba godina proći da bi se smatralo problemom.uglavnom odmah nakon toga išla sam na HSG, pa tri AIH zaredom i onda sam uzela sebi dva-tri mjeseca odmora jer su me ta tri AIH malo psihički iscrpila....i odmah na laparoskopiju...... dr mi je odmah rekao kako bi trebao izgledati,kako on kaže, naš ratni plan i da je od svega najvažnija laparoskopija jer se jedino tako može vidjeti stvarno stanje....
hvala Bogu da si se sad napokon riješila toga pa ćeš sada mirnija u nove postupke.....želim ti svu sreću i da ti već sljedeći postupak donese bebicu.....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma