Ja sam u 2 mjesecu bila na histereskopiji i laporaskopiji. Histeroskopski mi je ostranjen polip endometrija iz maternice.
Laporaskopski odstranjen dio desnog jajnika sa velikom čokoladnom cistom od 7cm te brojne endometriozne priraslice jajnika, maternice, jajovoda
i svega ostalog te su mi "propuhani" jajovodi. Uglavnom na uzv-u se vidio taj mali polip u maternici i ta velika cista na jajniku a tek kad su ušli unutra
vidjeli su kaos.......doktor je spalio sve šta je moglo ostalo je malo po crijevima to se nije moglo micati i tako. Ja sam se izrazito brzo oporavila iako je
opracija trajala 2.5 sata i bila dosta teška, imala sam i dren i tako. Nakon tjedan dana od operacije kao da mi ništa nije ni bilo osim šta mi je organizam
bio još malo slab ali nikakvih bolova ni ničega više nije bilo. Eto to je bilo moje iskustvo i mislim da ako nešto ne štima i doktor preporučuje laporaskopiju
mislim da to treba obaviti jer puno toga se uzv-om nemože vidjeti. U ciklusu u kojem je bila operacija ja sam uredno ovulirala operirani jajnik je odmah radio
i stvarao lijepe folikule iako ga je skoro pola falilo tako da je i to znak da se organizam super brzo oporavio i sve je odmah "proradilo" kako treba.