đerekice jeli i drugima rade transfer 2. dan na VV, prije par godina je to bilo dosta uobičajeno...
đerekice jeli i drugima rade transfer 2. dan na VV, prije par godina je to bilo dosta uobičajeno...
Posljednje uređivanje od Mali Mimi : 25.03.2012. at 11:17
Ima jedna forumašica, 2x2-st embriji, vraćeni 2.dan, bebač ima 6 mj.! Sretno!
Mali Mimi mislim da svima manje više na VV vračaju 2. dan. Kolko sam čula iz priča, mada čula sam da je bilo i 5. dan, cure neke su dobivale blastociste, e sad ne znam baš 100%. Na VV sam prvi put, nemam puno informacija još. Možda bolje da ti netko drugi ko je išao više puta tamo na to pitanje odgovori.![]()
Snekica, meni je isto dr. Alebić rekao da su to manje više trudnoće i neka previše ne brinem, ali mene uz to još brine što sam baš sad dobila urinarnu upalu, e.coli. eh sad ne znam kolko je to uz sve poželjno, nije naravno, a sad sam vidjela dam mi se počeo radit i herpes, ono sve me napada baš sad kad ne treba. Ne znam koliko se baš mogu nadati....![]()
đerekica, i meni su vratili embrije drugi dan, a i svim ostalim curama koje su bile samnom na punkciji. SRETNO!!!
Sretno i svima ostalim, i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što vam treba!!! Posebne vibre kiki30, snekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nadam se da se drugi neće ljutiti, ali ipak su to suborke maratonke![]()
đerekica mojoj kumi je vračen dvostanični embrij i rezultat toga je sin-) a prije toga blastociste i ništa...tu ti nema nekog pravila
Butterfly , m@tt,Dea žao mi je,odmorite se i hrabro dalje
Joj, đerekice, jel ima još nešto da si pobrala?! Imaš onaj neki recept za e.coli sa češnjakom i crnim vinom, ako nađem, pošaljem ti na pp.
Mury![]()
zao mi je zbog negativnih beta![]()
m@tt kod vas biokemijska sto znaci puno sansi imate da slij. put uspije !!!
sto je najgore , rekla bi kao i kiara , mada nisam to prosla, da nema js ....to je stvarno grozno
mury jako jako jako drzim fige ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Posljednje uređivanje od crvenkapica77 : 25.03.2012. at 17:14
Dragi M@tt znam kako se osjecate ti i TD,mene je nerviralo kad mi dr. kaze da je bolje sto je biohemijska trudnoca nego daje beta 0,kao da mi to u tom trenutku nesto znaci. Mozda su ti jos neke cure na forumu to predlozile,pa evo da i ja kao papagaj ponovim...Mozda da ode TD prekontrolosati imunologiju. Meni je uspjelo tek kad sam pocela primati heparin od ET,a vidis mi u potpisu beta. Nadam se da ce slijedeci postupak biti uspjesan.
Drage moje svima jedan veeeeliki
I ja bi na listu, od danas sam pikalica...jeeeeeee!
đerkica evo meni su na vv vratili zadnji put tri embrija 5.dan i ništa, tako da nema nekog pravila
hvala svima na podrški
mi ćemo malo pauzirati a onda opet u nove pobjede![]()
hvala vam na podršci, al nema vremena za tugu,čim dođe m krečem u stimulirani i jedva čekam... ja mislim da sam sa svakim neuspjehom bliže uspjehu, možda ćete mislit da sam luda, al tako mi je puuuno lakše
sretno svima....
Draga Mury sretno! Sonja29, eto baš utješno da si ovo napisala da ti je kuma dobila sinčića.
Vidjet ćemo što će biti sa ovim mojim 2x2-st.embrijima. Nadam se beti.
Pirica, žao mi je, ali istina je to i znam i sama da zapravo nema pravila u ovoj priči kolko su stanični i koji se dan vračaju, sve je to već negdje unaprijed određeno.
Neću više razbijat glavu s tim kolko su stanični, bitno da se primi, tako mi je i sam dr. Alebić rekao" kad zatrudniš bit će ti sve svejdno kolko su bili stanični"...
Snekice imaš PP.
Svima vama koji ste tu prisutni, hvala na podršci, svima vam od srca želim da uspijete što prije doći do željenih trudnoća, nemojte nikad gubit nadu, bit će ,samo se prepustite u Božje ruke. Molit ću se za sve vas...
Eto i sama ne znam na čemu sam, al opet znam jedno, ne daj Bože ako ne uspije, idemo dalje i nema odustajanja, jer jednostavno znam da će jednom biti.
Tako vrijedi i za sve ostale.
Trudnicama Čestitam od![]()
Đerekice u mom 1. postupku punkcija mi je bila u ponedjeljak, a transfer u sridu. I uspjelo je, tako da nema pravila, vidiš u potpisu da mm ima i azoo, šanse su nam bile nikakve, ali eto dok postoji i najmanja šansa ne predajemo se. Evo sad sam opet pikalica i idemo po bracu ili seku..
Sretno Đerekice i samo pozitiva, šaljemtebi i svim dragim curama!!!
skupili sve papire, i čekamo naš prvi AIH u petrovoj u travnju.
ne zna se tko je nestrpljiviji, mm ili ja.
nadamo se da će biti sreće pa da se beba primi od prve kao i prošli puta, ali sa sretnim završetkom.
svima curama puno sreće, beba, velikih trbuha i beta.
držimo vam fige na rukama i nogama!
Loly i ostale pikalice i čekalice koječega SRETNO!!!
meni danas zadnji duphanostone i čekamo M da počnemo s pikanjem...ne mogu dočekati...![]()
sretno svima , pikalicama čekalicama bete i čekalicama postupka.. meni tako sporo vrijeme ide.. šmrc!
Ja i dalje kuham, a nikako da procurim... Uf...umorna sam više od te neizvjesnosti na svakom koraku!
evo i mene,, vještica konačno danas stigla, ne mogu vjerovati da joj se ovako veselim, kako tužno, al istinito.
Od sutra krećem s 3x1 femarom, a onda prva folikulometrija u petak, pa će dr. odrediti koliko gonala dalje (takav je bio dogovoreni protokol, pa...).
svima šaljem mnoštvo¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨i SRETNOOO!
a tužnicam veliki zagrljaj!![]()
Curke dobro jutro!evo da vam se javim prije posla,danas vadim betu popodne a sutra ce biti gotovi rezultati pa vam javim sutra popodne kad zavrsim sa poslom sta se desava kod mene mada mislim da najvjerojatnije nista.Svima puno srece......
jutro komadi(ja ostala bez kave u aparatu)
danas očekujemo veliku betu od Gisele , više trnasfera i punkcija
sretno svima i plodno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Darmar, Mala Emma i Gisele, sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Sretno i svima ostalim ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Posljednje uređivanje od Mury : 27.03.2012. at 09:02
Sretno svima koji vade betu danas...
...i koje idu na punkcije....i na transfere....![]()
M@tt , BUbi skupa ćemo u 5mj!
Moramo i kavu popiti!
Bubi ja i ti smo iz istog grada..![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~ za turbo bete danas i za šta god vam treba!
Go, Sneki go!!!
Svima danas koji su bili na punkciji i Et-u želim daljnji proces, što uspješniji i da dočekate svi, usputno sa čekalicama bete, što većeee i predupleee betee![]()
M@tt ovo je prekrasno, da kao muškarac i muž, sudjeluješ na forumu i pratiš sve teme, odtebi i tvojoj ženici želim da što prije dočekate svojih 5 minuta, kako se ono kaže i da cijeli ishod vaše situcaije zvrši čim prije sa prekrasnom trudnoćom.
A ja sam htjela reći,da ioako bi betu trebala vadit 06.04. tj. 16. dan od ET, ipak ću je izvadit u srijedu iliti 14. dan od ET.
Jednostavno sam tog mišljenja da ako je došlo do T beta se mora pokazat 14. dan...ako će biti pozitivna, ionako ju moram ponovit u petak.
Počinjem lagano biti nestrpljiva, ali opet znam da mi nema druge nego čekati...jedino što mi daje onako dosta pozitive je, što sam jučer i prekjučer, imala jake grčeve, onako kao pred M, pa se nadam da je to bio dobar znak.
Vidjet ćemo...![]()
Eto, znaci beta 4,1.
TSH je 3,75 a referentno je do 4,2.
FT4 je 13, a ref. je od 12 do 22.
FT3 je 4,6 a ref. je do 6,8
Atg Antitijela su 25,5 ref. do 115.
Anti - TPO 9,3 ref. do 34.
TSH je cak porastao u odnosu na zadnji put kad smo ga vadili ali ne drasticno. Iz ovoga se vidi da su antitijela negativna ili?
Pascu u nesvest...Tri testa pokazuju da sam trudna,jeli moguce?Betu vadim u cetvrtak.Plasim se da nije ostatak od hcg sprica?punkcija je bila 12.03,transfer i 700 i.e. hcga 15.03.Svasta mi pada na pamet,ne mogu da verujem...
Vracena 3 treci dan.Jedan jako los skroz defragmentiran ali ajde da se ne baci i dva ne tako dobra.Svi osmostanicni,ali po recima biologa sa jako debelom memrbanom i cudne braon boje(Moje stanice su uvek braon boje??!!)Biolog je uradio svojevoljno assisted hatching jer kaze membrana je bila pretvrda,nikad se ne bi ugnezdili sami.
cure i dečki, ja bi vam se pridružila u čekanju ako me primate. postupak dogovoren u 6.mj
prvi ivf je trebao bit sad u 3.mj, na dan punkcije sam došla na uzv, taman nekih pol sata prije punkcije popucala 3 folikula, prirodni ciklus, koristila sam samo klomiće
želim vam čim prije da sve postanete trbušaste i debeljuckaste
đerekica, mislim da sam s tobom pričala na vv, rekla si da si taman dobila e.coli i nisi znala što će dalje, al očito je sve prošlo ok, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za pozitivnu betu
čestitam samosvoja!!!!
prijavljujem transfer 29.3.
samosvoja,bravo za plusić !!!
evo ja jučer bila na punkciji,dobili 4 js i sad čekam četvrtak da vidimo za transfer !![]()