evo ovdje ću odgovoriti phiphy ali i ostalim curama, onako što najbolje mogu:

Citiraj phiphy prvotno napisa Vidi poruku
Cure, nadam se da sam pogodila temu...koja je zapravo sad procedura? Konačan prijedlog je na Vladi, koliko može proći do izglasavanja Zakona u Saboru? I koliko onda treba da bolnice počnu raditi po novom Zakonu? (kontam da se ipak nekako moraju pripremiti na zamrzavanje zametaka i ostale stvari koje donosi novi Zakon) . Pitam jer bih za tjedan i pol trebala krenuti u punu stimulaciju i ne znam ni sama šta da radim. Bilo bi mi žao da me za npr. mjesec dana profula novi zakon...

konačan prijedlog još nije na Vladi, ali je ustvari trebao biti već sljedeći tjedan. Nakon toga u Sabor već sa sljedećom sjednicom koja vjerujem počinje 16. travnja...... U idealnom slučaju bi zakon mogao biti izglasan tijekom travnja...

Iako sad se čini da niti SDP nije sam na čisto s tim konačnim prijedlogom koji je poslan u proceduru, pa vjerujem da će sad već doći do nekih izmjena..... e pa kad će onda stvarno doći do Vlade, pa iz Vlade u Sabor, dao Bog da to bude tijekom travnja.

ali moje drage cure, tražimo od vas svih malo veći angažman, dajte se uključite i nemojte samo gledati sebe i svoju trenutnu situaciju i svoj postupak, svoju trudnoću, dajte se uključite jer ovo što je do sada izmijenjeno u prijedlogu zakona (oplodnja više od 3 j.s.) je među ostalim trud vrlo aktivnih, požrtvovanih ali i umornih žena s ovog foruma (mahom žena koje su već davno ostvarile svoju trudnoću ili koje se ionako liječe vani, etc.).... UKLJUČIMO SE SVI... TONILI JE NAPISALA ovdje kako:
http://forum.roda.hr/threads/69889-K...=1#post2106040