Mury čestitam![]()
Mury, čestitam!!![]()
Meni je danas 4 dnt i primjetila sam da su mi prsa osjetljiva na dodir. Bojim se da je to priprema za mNadam se da samo umišljam...
Imate možda i vi kakve simptome?
weda, uzimaš progesteron, pa je normalno da su prsa osjetljivija. sad je tek negdje prošlo razdoblje implantacije, pa teško da si već u fazi pripreme za m.
malo strpljenja draga, šta se dogodilo -dogodilo se. jedino ti preostaje čekati...
mury, čestitamnadam se da će te dočekati i velika beta
![]()
Hvala vam cure, malo ste me utješile! Od previše slobodnog vremena mi se svakakve misli motaju po glavi!
Mury, draga, bravo za debelu crtu. Jesam ti rekla? Joj, baš mi je drago zbog tebe.... Ssad se očekuje lijepa beta!Kd ideš vadit? Nek ti je sretno....
Olivera, drži se i nadam se d će sve ok završit....![]()
curke šaljem vam kolektivne ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mury čestitam i ~~~~~~~~~~~~~ za betu
SIJEČANJ 2012.
Alcantra, VV, 2. IVF (nakon 1x AIH, i 1x IVF)
VELJAČA 2012.
veki85, VV, GEMINI
danidani, VV
zipica, VV
sany7, prirodno (nakon 4.IVF, SD)
Kiarad, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×AIH, 1×IVF)
tlukaci5, Vg, TRIGEMINI?
crna ovca, IVFcentar, 1.IVF (nakon 1×AIH)
Elena85, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×IVF)
OŽUJAK 2012.
Trantincica, PFC, 1. ICSI
Chiara, Maribor, 3.ICSI
Ozana, 1.ICSI, Crnagora
Sokica, IVF centar
Njoka, Ri, 1.prirodni (nakon 1×AIH)
Svilena, VV, 3.IVF
Lutkica, Mb, 2.ICSI
Orline, Bg
Miba, IVFcentar, 4.polustimulirani(nakon 2×stim i 3×polustim)
Nati, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×IVF, 1 sec, 1 prirodni)
Malecka, VV, 3.stimulirani
Thubbe
LittleBirdie, prirodno (nakon 3×AIH)
Barkica, Mb, 5.ICSI
nina32, Ri
izida, Ri
ruža82, VV, 2.IVF (nakon 4×AIH i 1×IVF)
peugeot206, Cito, 3.IVF
lovekd, VV, 2.ICSI
kilkeny, VV, 1.ICSI
Bubzi, PFC
Kiša, VV
Mala Emma, 3.FET (nakon 1.ICSI)
Giselle, Vili, sec+pri (nakon 1-ICSI)
Samosvoja, Njemačka
Čekalice bete~~~~~~~~~~
30.3 Štrumfet@
2.4 ivka
3.4 The Margot
4.4 Mury PLUS 11dnt
5.4 spodoba
6.4 Olivera
6.4 đerekica
6.4 Cana73
7.4 hope31
7.4 PetraP
9.4 xena.mbk
10.4 BigBlue
13.4 weda
16.4 kiki30
16.4 Strašna
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
kruca, *Mare*, zrinkič, lucija83, boss
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
2.4 Mery13, 2.4 MaliMimi, zasto_bas_mi,
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
Snekica, Loly, BlaBla123, tatjana76, butterfly101, mostarka86, bili,
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
Mury, Marnel, darmar, kleopatra, črkica,
ON-GO~~~~~~~~~~~~
3.mjesec: mimi81, Bluebella, MalaMa, Maybe baby, luna1, piki, cvjet, kinki
4.mjesec: ivka13, b.a.b.y., sanda1977, CorinaII, mala bu, Pirica, jo1974, Richy, Hoću bebu, hrki, ayan, venddy, kameleon, luci07, Palcicazg, geceta, ivanamaricic, kristina 1977, dino84, Argente
5.mjesec: Tikica78, marincezg, kiara79, Melem33, kitty, tikki, BillieJean, kika222, M@tt, Bubimitka81, Melem33, drizl, Mare 85, Vrci, vulkan, Phiphy,
6.mjesec: Brunaa, beilana, prava ovčica, Mary123, mufloncic
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
aboni76, Abys, aleksandraj, Ameli, amyx, Anabanana, Anakob, anddu, antesa , applepie, aska, aslan, Aurora blu, Baky, Barbarella, Bea, bebolino, Becky, believes, belma3, bobo32, bohinj, bonim, brigitta, bubili, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, cosmic, cvjetć,Čičkolo, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, dea84, deniii, Desideria, Dhea, dim, *DJ*,dola, Dona, donatela, dorina199, dreamgirl, edinas, ELA28, elen, ema1, Evelyn73, Frodo, Gabi, Gabi25, gljiva, hedoniza, hope, inada, Inana, Inna28, innu, ivana101, Ivana0409, iva.gita, iva77, ivanchi78, ivica_k , ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , jopam, kokos, krgina, kriistiina, laky, lastin rep, lberc, Legal alien, Lejla37, Leva, linalena , ljiljan79, maca papucarica, magi7, magnolija13, m arta, MAJA14, Maja_st, Mala Maja, malenaab, Mare41, mare77, marija_sa, mari mar, mario, Marlen , marnie, Martinstoss, martuška, matahari, maza975, medena8, Medicandy, Meki, Mery0908, mery…, metkovk@, milasova8, Mini3, miny, mima235, mishica_zg, Missixty, miška, monja, Morin, Mrvica7, nana0501, Nana Mo, nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, Nina30, nina977, nirvana, njofra75, olea77, , Orhideja, pea, kkipilek, pinny, _plavusha_, plavuša 007, polo, prima, ptica1, renna , Reny 76, rimela , Rominka, Rose, RuMo, RuzicaSB, sabas, Sanja001, Sanja1, santana, sg12, sildad, sirena28, skandy, slatkica, Smarta, sonječka, sos15, Spa, strategija, sunasce, taca70, talia7, tantolina, tetadoktor, Tigrical, tiki_a, Tina B, Tinkica, Toyota, TrudyC, VAANJA, valiana, Vedre, vikica, Vita22, , vrtirepka, Vuki, Zeena, zlatta, Zvijezdica1, Želim bebu
Drage moje da travanj bude bar isto toliki, da nam promjene zakon, da nas bar nešto usreći, da ja prestanem pisati bedastoće i da se pokrenem i učinim nešto
i još ima tu puno posla, ajte javite dobre vijesti
volim Vas sve , pusa
a onima koji se bore za sve nas mogu samo izraziti hvalu ali ne mogu pogledati u oči, trga me to zadnjih dana, al idem se popodne naći s hrabrom trudnom BigBlue
eto me iz petrove, bila sam s svim nalazima i dvije uputnice, a onaj šok tek slijedi. Sestra je rekla da imam termin u 10 mj, jer oni imaju limitirano 80 postupaka po mjesecu i nema slobodnog do 10 mj. Navodno uputa iz ministarstva valjda štede na lijekovima. U šoku sam...............
ili 60 postupaka , neznam u šoku sam......jel tako u svim bolnicama
ako nije-bit će, pare su smanjene, a još se smanjuje...
Evo da javim moj folikul prsnuo prije punkcije, tužna sam ali što se može idemo dalje.
nisam još radila test, tek došla s posla pa da vas pročitam i pravac ljekarna, bi li mogla ja danas popodne šta vi kažete?da ne čekam jutro?situacija je da mi curka još ali minimalno i to tamna krv većinom, ma nije ni curkanje nego kad se obrišem, što sam se nagledala u gaće ova 3 dana...
Mery13...žao mi je... al hrabro u nove pobjede... sretno!!!!
Olivera...pravac ljekarna i čekamo rezultate s tobom!! SRETNOOOOOOOOOOO!!!!!!!![]()
beilana, kad je meni tako bilo-već je bio uzorčić spreman (vaš je čekao akciju?, a kod mene u torbi šprica za samo- AIH, u slučaju da neće napravit AIH (al jesu)
![]()
Hvala vam cure na podršci i ljepim željama!!!
Vidit ćemo još što beta us rijedu kaže
Pusa svima!!!
Samo da vas pozdravim. Pere me pozitiva....to jednostavno mora biti to..hehe![]()
napravila sam test, nema ni kontrolnog znaka, test je neispravan, ne znam šta reć
Mury čestitam na plusu!
Olivera a sr.x!
A kad ti je beta? Strašna jesi nam trudnica?
sad mi se ne ide po drugi, rekla sam mm da kupi usput, baš sam baksuz, tikice na uskrs mi je beta, dr V je rekao da mogu na veliki petak
Olivera još ima nade...navijamo
Svima ostalima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mury draga čestitam, ma znala sam, ovaj put si morala biti trudna, da beta bude za pasti na dupe¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
olivera¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨da beta bude iznenađujuće velika![]()
jutro,cure!! pa gdje ste?neko zatišje danas ujutro..
olivera si piškila testić? uljepšaj nam ovo tmurno jutro!!
svim čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Eto..javljam se sa lijepim vijestima! Danas bila na uzv ( prvom ) kuca jedno malo, a veliki smo 4.1 mm, i danas nam je 5+6!
![]()
![]()
Sretno svima....![]()