Pokazuje rezultate 1,301 do 1,350 od 1585

Tema: ODBROJAVANJE 2012/1

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj shabby-s prvotno napisa Vidi poruku
    Htjela bi na početku reći da se u principu uopće ne razumijem u potpomognutu oplodnju, neplodnost, čekanje bete i ostale stvari o kojima pričate i oko kojih se veselite/rastužite... Pratim ovaj vaš forum jer sam u jako groznoj situaciji, sud mi je oduzeo bebicu pa me malo utješi kad vidim koliko snage vi žene imate da i dalje pokušavate nakon neuspjeha. Mene je ovo slomilo i događa se da mi ponestane snage za bilošta htjela bi samo predložiti, nije nikakvo nametanje mišljenja, samo prijedlog..smatram da bi trebale biti opuštenije u vezi začeća i ne se toliko opterećivati vađenjem bete, npr. Odnosno, zanima me, zašto ustvari vadite to tako rano? Treba li započeti koristiti neke tablete u trudnoći ili kako? Mislim, razočara vas ako pozitivna bete nakon nekoliko dana/tjedana počne padati. Ne bi li u principu bilo lakše kad niti ne bi znale da ste ustvari bile trudne? Znam da je meni lako to govoriti jer sam bez problema začela, imala urednu trudnoću i tako, ali znam koliko se stres u trudnoći može odraziti na bebicu. Ja sam svaki dan bila pod konstantnim pritiskom od strane partnera koji me je psihički (rjeđe fizički) zlostavljao, a danas mi je dijete užasno plačljivo i jako teško se smiri vjerujem da je moje stanje u trudnoći velikim dijelom utjecalo na njega mislim da ne bi trebale negativno razmišljati. Mury, konkretno sam ovo radi tebe napisala, trudna si, beta je još uvijek tu, razmišljaj pozitivno i to će puno doprinjeti tvojem daljnjem razvitku trudnoće
    shabby-s što se tiče tvog pitanja oko vađenja bete, mi uzimamo utrogestane 3x2 dnevno i neki i drugu terapiju i pretpostavljam da se zato tako rano vadi beta (to nije ništa na svoju ruku nego pod nalogom dr), ja npr. ne dobijem baš mengu kad sam na utrogestanima tek kad prestanem a čemu uzimati terapiju dugo ako nije potrebna...
    Žao mi je što ti se to dogodilo i nadam se da ćeš brzo dobiti svoju bebu natrag.
    A što se tiče pozitive i negative vjeruj mi svi smo mi mislili i ovako i onako, a na kraju dođe do trudnoće kad se svi idealni uvijeti poslože a ne zbog tog što smo mi bili malo u bedu i živčani...rijetko koji par koji čeka betu nije bio povremeno tužan i živčan opet neki ostanu trudni a neki ne, rekla bih da to stvarno nije u našim rukama. Ja bih prva popila koji normabel pa da budem malo flegmatičnija da to igra neku ključnu ulogu.
    Posljednje uređivanje od Mali Mimi : 09.04.2012. at 09:56

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •