Htjela bi na početku reći da se u principu uopće ne razumijem u potpomognutu oplodnju, neplodnost, čekanje bete i ostale stvari o kojima pričate i oko kojih se veselite/rastužite... Pratim ovaj vaš forum jer sam u jako groznoj situaciji, sud mi je oduzeo bebicu

pa me malo utješi kad vidim koliko snage vi žene imate da i dalje pokušavate nakon neuspjeha. Mene je ovo slomilo i događa se da mi ponestane snage za bilošta

htjela bi samo predložiti, nije nikakvo nametanje mišljenja, samo prijedlog..smatram da bi trebale biti opuštenije u vezi začeća i ne se toliko opterećivati vađenjem bete, npr. Odnosno, zanima me, zašto ustvari vadite to tako rano? Treba li započeti koristiti neke tablete u trudnoći ili kako? Mislim, razočara vas ako pozitivna bete nakon nekoliko dana/tjedana počne padati. Ne bi li u principu bilo lakše kad niti ne bi znale da ste ustvari bile trudne? Znam da je meni lako to govoriti jer sam bez problema začela, imala urednu trudnoću i tako, ali znam koliko se stres u trudnoći može odraziti na bebicu. Ja sam svaki dan bila pod konstantnim pritiskom od strane partnera koji me je psihički (rjeđe fizički) zlostavljao, a danas mi je dijete užasno plačljivo i jako teško se smiri

vjerujem da je moje stanje u trudnoći velikim dijelom utjecalo na njega

mislim da ne bi trebale negativno razmišljati.
Mury, konkretno sam ovo radi tebe napisala, trudna si, beta je još uvijek tu, razmišljaj pozitivno i to će puno doprinjeti tvojem daljnjem razvitku trudnoće