Bab mi ćemo opet skupa..u nove bitke..![]()
tikice, nadam se da ćemo ovaj puta uspjeti...do kraja![]()
Mury draga čestitam od srca
Presretna sam zbog tebe a sad dalje za uzv~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kako me ovo veseli, ipak ima nade i za nas maratonce![]()
Mury draga čestitam.toliko mi je drago zbog tebe.![]()
Mury, beta ti je odlična! Čestitam, draga moja!!!
Bab, najbolje je kad očekuješ malo, pa se ugodno iznenadiš! Želim ti takav scenario!
Bab jako mi je drago vidjeti da si opet u akciji, divim vam se svima koji smognete snage tako brzo
Ja još ni ne pomišljam na postupak nakon svega onoga što se dogodilo u 1.mjesecu
Sretno mila i mislim na tebe, da se iznenadiš~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bab drago mi je da si opet tu s nama
Mury i za tebe mi je jako drago~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da ideš do kraja
Gabi, ja sam ti ko i Tikica...ova tri mjeseca kolko su mi bila grozna zbog gubitka naše srečice tolko su mi bila i teška jer sam morala čekati i čekati. Imala sam osjećaj da sam sa svakim mjesecom koji je prošao bez postupaka korak dalje od naše bebice. Tako da ću sad ponovo doći na svoje.
A i danas smo napokon poslali molbe za posvojenje na sve centre po Hrvatskoj pa se i tu nadamo nekom čudu.
Cure...nadam se da će nam ova godina svima dati toliko željenu dječicu.
Snekica i Bab i svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Mury bravo!!!!!!!! Odželim da sve i dalje bude kako treba...A do uzv samo polako...
![]()
evo mene natrag i vidim da se svašta izdogađalo...
Crvenkapica & Ružo, nemam riječi. "žao mi je" zvuči ništavno prema onome kroz što prolazite. nadam se da ćete smoći snage za novi dan
curkama koje moraju čekati drugu priliku veliki
đerekica i petraP, ostale ß-pozitivke i popiškani plusići - bravo! čestitam
našim borcima u postupcima & Sneki ~~~~~~~~~da svaki korak bude by the book
Mury ~~~~~~~~~~~ za jedno veliko, jakona uzv
Mury- sretno do kraja!
Snekice tebi puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobitni ET i prekrasne mrvice!
Evo cure da i vas priupitam, danas 8dc folikuli samo na desnom jajniku, njih par oko 11 mm, a na livom samo jedan od 9 mm, endometrij 6,6 mm. Što vi mislite, čini mi se da su folikuli mogli biti i veći?!
SIJEČANJ 2012. (1)
Alcantra, VV, 2. IVF (nakon 1x AIH, i 1x IVF)
VELJAČA 2012. (8)
veki85, VV, GEMINI
danidani, VV
zipica, VV
sany7, prirodno (nakon 4.IVF, SD)
Kiarad, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×AIH, 1×IVF)
tlukaci5, Vg, TRIGEMINI
crna ovca, IVFcentar, 1.IVF (nakon 1×AIH)
Elena85, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×IVF)
OŽUJAK 2012. (23)
Trantincica, PFC, 1. ICSI
Chiara, Maribor, 3.ICSI
Ozana, 1.ICSI, Crnagora
Sokica, IVF centar
Njoka, Ri, 1.prirodni (nakon 1×AIH)
Svilena, VV, 3.IVF
Lutkica, Mb, 2.ICSI
Orline, Bg
Miba, IVFcentar, 4.polustimulirani(nakon 2×stim i 3×polustim)
Nati, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×IVF, 1 sec, 1 prirodni)
Malecka, VV, 3.stimulirani
Thubbe
LittleBirdie, prirodno (nakon 3×AIH)
nina32, Ri
izida, Ri
lovekd, VV, 2.ICSI
kilkeny, VV, 1.ICSI
Bubzi, PFC
Kiša, VV
Mala Emma, 3.FET (nakon 1.ICSI)
Giselle, Vili, sec+pri (nakon 1-ICSI)
Samosvoja, Njemačka
Pea, CITO, 2.IVF
TRAVANJ 2012.
Đerekica, VV
Mury, VV
Vitatesa, Mb
VAANJA, Mb
Spodoba, IVF centar, 3.ICSI prirodni
Čekalice bete~~~~~~~~~~
10.4 PetraP PLUS
10.4 pongo
13.4 RuzicaSB
16.4 kiki30
16.4 Strašna
19.4 zasto_bas_mi
20.4 MaliMimI
23.4 zrinkič
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
kruca, *Mare*, 11.4 butterfly101, Tomek1221, 12.4 Snekica,
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
12.4 ayan,
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
Loly, BlaBla123, tatjana76, mostarka86, bili, MalaMa, kinki, lucija83, inana,
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
kleopatra, črkica, Vedre, mrvica7, CorinaII, :suncica,
ON-GO~~~~~~~~~~~~
4.mjesec: ivka13, b.a.b.y., sanda1977, mala bu, Pirica, jo1974, Hoću bebu, hrki, venddy, kameleon, luci07, Palcicazg, geceta, ivanamaricic, kristina 1977, dino84, Argente, 1977 , Bluebella, adria13, Reny 76, MARINA25, darmar,
5.mjesec: Tikica78, marincezg, kiara79, Melem33, kitty, tikki, BillieJean, kika222, M@tt, Bubimitka81, Melem33, drizl, Mare 85, Vrci, vulkan, Phiphy, Brunaa, piki,anaši1507 , strategija, Richy, Bab
6.mjesec: beilana, prava ovčica, Mary123, mufloncic, sejla
Mury jejeeeeeeee. čestitam draga iz srca i od od srca i za srce
Drage moje ja i dalje molim da se netko javi za preuzimanje liste, molim Vas, još malo pa neću imati ni zericu vremena
Mury čestitami želim ti urednu trudnoću do kraja!
evo da se javim da sam danas bila na prvoj folikulometriji. doktor Š me je pregledao, jer je dr. P još danas na odmoru. nije oduševljen, ali kaže da nije ni loše.
naime, danas mi je 7 dc, imam 4 folikula od 12 mm, jedan od 14 mm, te je jedan od 21 mm, koji je poludio i odlazi u folikularnu cistu. endometrij 8 mm. sve u svemu kaže bi jedino volio da su svi po veličini "isti razred" ali se nada da bi se moglo nešto i odraditi uz sve ovo. kontrola za 2 dana, a od sutra nastupa uz menopur i cetrotide.
molim vas, pošto ja najviše vama vjerujem, kako vam se čini ova prva folikulometrija? ja nešto i nisam zadovoljna
mmmuuuurrrryyy, prelijepe vijesti, čestitam i na beti![]()
evo da se i ovdje javim- u petak punkcija ...sretno nam svimaaaaa......
Joj koliko veselja zbog moje bete!!!! Hvala vam svima od srca!!! Nadam se da ovaj put neću razočarati i sebe i vas
A evo vibri i trudničke prašine svim čekalicama beta, transfera, punkcija, folikulometrija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!
Posljednje uređivanje od Mury : 11.04.2012. at 10:16
moja beta 14dnt je 625. Mury šta reći osim uživaj i sretno. Čestitam!
PetraP, jeeeeeeeeeee, iskrene čestitke!!! I ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobro duplanje!!! Ajmo i druge betalice ovako ljepe bete na sunce!!!
bravo petra, sad za dalje, čekamo uzv ~~~~~~~~~
Draga Lina, prvo hvala puno na dosadašnjem trudu, praćenju svih nas po svim fazama postupka, sjajnim listama. Znam da si skupa s nama proživljavala svako čekanje, veselila se i žalostila s nama. Ti si naš specijalac - sve si nas uvijek uspjela prokljuvati, gdje smo i šta radimo
.
da su kod mene stvari drugačije ispale, ja bi ti uskočila za listu, ali pa nije vrag da nemamo niti jednu trudnicu na čuvanju trudnoće koja je doma, ima vremena i koja bi mogla barem jedno vrijeme zamijeniti Linu...
ajmo curke, ne tražimo da na koljenima idete na sljeme....
pomoći ćemo koliko god možemo svakome tko preuzme, u protivnom ostat ćemo bez liste...
P sta je toliki problem voditi tu listu?sta treba uopce sa to listom radit?
bravo Petra,čestitam!
mostarka već sam ti napisala na fejsu
Mury jako mi je drago.....sretno do kraja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Ja bih se javila za listu. Imat cu ludnicu na poslu sljedecih mj dana i krenut cu u postupak krajem travnja plus vecinom sam s mtela no nakon toga sam doma i nezaposlena pa eto... mogla bih uskociti
bravo geceta, HVALA!
znači li to da možeš krenuti od slijedećeg mjeseca, ili?
mogla bih, dasamo ce me morati malo linalena uputiti u sve. Ma nema frke dok god mogu.
Mury beta je super...sad se opusti do prvog uzv koji ce sigurno biti ok....mora biti...a onda dan po dan....do bebice.![]()
strašna, drži se!
a da ipak skokneš izvaditi ß? 14 dana poslije punkcije bi bilo dovoljno za indikaciju...
mury, divno, toliko si tužna bila, al sve smo mi vidjele da je beta skroz ok, sad si se i ti uvjerila, super mi je tvoj nastavak divne priče, želim ti prekrasan maleni smotuljak pod bor, tj u čizmu od sv.nikole
đerekica, divno, ajde da je tvoja peta sreća zbilja sretna
ostale cure, čestitam na plusekima
strašna
mi od onoga keksau shoping centru imali biokemijsku, eto, nadali se, al ipak nije uspjelo, nažalost, al bit će, znam, samo još malo strpljenja
![]()
čestitke na pozitivnim betama
za mog velikog borca Bab
opet smo u igri
Posljednje uređivanje od luna1 : 11.04.2012. at 21:27
bok cure, evo mene nazad u igru, dogovoren sekundarni za početak 6.mjeseca(kraj 5.ako m dođe ranije)
Murry jako me razveselio razvoj događaja i sad jako jako ~~~~~~~~~ da uzv u subotu bude savršen!
Petra
Bab, tikica evo ja ću i nama ~~~~~~~ za nove početkeuh, jedva čekam iduću M da krenemo u postupak, meni je isto grozno bilo čekati ova 3 mjeseca i ne raditi ništa.
Snekica ~~~~~~~~ za transfer!
PetraP čestitam na prekrasnoj beti....prvo pa ušješno ovakve vjesti nam trebaju....sretno do kraja
Strašna žao mi je
Svim čekalicama punkcije, transfera, bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bok curke.
U iščekivanju svog prvog IVF-a, koji bi, pretpostavljam trebao biti u prosincu, jučer sam skužila da smo prirodno ostali trudni.
Danas sam vadila betu - 417, tako da je potvrđeno.
Nadam se da će se pravilno duplati.
Svima vam šaljem veliku pusu, i da svima uspije u prvom vam slijedećem postupku![]()
Svim curama koje su uspjele da sve bude školski ,a nama koje još nismo puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~DA TO BUDE ŠTO PRIJE!!
Posebno Sneki puno~~~~~~~~~~~~~~~za danas za lijepe mrve koje će se čvrsto držati 9 mj!!!!![]()
tikki znam i meni je bilo pakleno čekati.. ja dobila jučer znači krećem tamo negdje 10.05. nas tri ćemo skupa veselim se jako..
iako strah me, ovaj put ne bete nego da sve bude dobro poslije..
sirena čestitam! to je scenarij koji sve priželjkujemo ali rijetkima se dogodi..