BillieJean. žao mi je.![]()
BillienJean bas mi je zao!
Tikki i ja tako isto trebam dobiti, znaci i ovo se računa, sad si mi uljepsala dan..skupa smo onda draga..i meni je bilo lijepo biti trudna..i danas se jos uhvatim kako stavim ruke na stomak..
Billi jako mi je zao..
SIJEČANJ 2012.
Alcantra, 2. IVF (nakon 1x AIH, i 1x IVF), sve na VV
VELJAČA 2012.
Legal alien, sek.ICSI, nakon 3×ICSI
Čekalice bete~~~~~~~~~~
12.2 magnolija13
13.2 Anakob
13.2 Orhideja
13.2 Hope31
17.2 Kiarad
18.2 jelena1m
20.2 geceta
20.2 meki
22.2 crna ovca
24.2 Elena85
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
trantincica
Čekalice punkcije/fertilizacije ~~~~~~~~~~
12.2 njoka, vulkan,
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
Chiara, barkica, marincezg, nina32, , linalena, dola, lberc, kleopatra, Snekica, strategija,
Klomifenke/ femarke, IUI, ITI, AID, prirodni/sekundarni IVF/ICSI, FET ~~~~~~~~~~
venddy, RuMo Palcicazg,
ON-GO~~~~~~~~~~~~
1.mjesec:b.a.b.y., ivica_k, tlukaci5, Vedre, butterfly101,
2.mjesec: Dea84, olivera, Lejla37, Maybe baby, Lutkica, malenaab, luna1, BigBlue, Vita22, , luna1, lucija83, ruža82,plavuša 007, M@tt, nati, Melem33, bubili, piki, , applepie, peugeot206, kiki30,
3.mjesec: Argente, bili, kitty , boss, mimi81, Bluebella, Bubimitka81, Cana73, Rominka, ivka
4.mjesec: tatjana76, BlaBla123, ivka13, tikki,Tikica78,
linalena hvala na listi i ispravku
BillieJean žao mi je
čekalicama bete i svim curama u postupcima ~~~~~~~~
Zene drage pomazite upravo sam sletila u zg i skontala da su mi inekcije decapeptyla ostale doma u frizideru...molim da mi se javi bilo tko ko ima 1 decapeptyl da mi da sutra vracam naravno da je iz zg-a....hvala do neba moj mob 098822900 ili ako znate ljekarnu gdje mogu kupiti sada????
Linalena..hvala ti puno,puno..chiara zao mi je ja nisam iz zg ..cure javite se!chiara ima neka ljekarni iza avenue mall ne znam tocno kako se zove to naselje Ali tamo sam ja jednom kupila u nedjelju..pa da probas..
Rjeseno nasla sam jedan jedini u centralnoj apoteci na trgu malo sam kasnila sa davanjem tj. Sat vremena nadam se da to nece skoditi??
Tikica hvala..
Chiara,mislim da nece,budu te onda kasnije punktirali.kad sam bila na transferu,bila je zena koja je dobila kasnije pa je morala malo duze sam ostati u cekaoni. sretno!
Geceta decapeptyl nema veze s tim hoće li punkcija biti ranije ili kasnije punkcijom, ti vjerojatno misliš na ovitrell, brevactide... iliti 'štopericu'. Chiara misli da ti ura vremena ništa ne znači, dobro je lijekove primati u iste ure +-pola sata, ali ura ne bi trebala imati neku ulogu.
Ljubice, jako mi je žaonikada neću ali nikada neću shvatiti zašto neke od nas moraju prolaziti toliko trnoviti put. Glavu gore i
, nadam se da ćete uskoro skupiti snage za dalje.
Alcantra, lijepo da si ipak uselila u siječanj 2012,sretno za dalje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cure, kuham forumsku kavu u ovo sniježno jutro pa se poslužite svi fredom
za bete, testove i postupke u tijeku ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i dalje nam lista trudnica izgleda baš prazno................ Ne znam je li to posljedica što sad svi isčekuju novi zakon pa odgađaju postupke, baš mi se čini i da je malo forumskih postupaka u tijeku.
jutro
prihvaćam kavicu, joj da mi je sada moja iz aparata
ova tu mi je malo fuj fuj
Čula sam da je na SDu gužva, kako je na drugim klinikama??
Ni meni nikad nece biti jasno zasto pored sve muke moramo proci i kroz ovo da dozivimo biohemisku. Ali valjda je to neka sudbina. Jedina dobra stvar u tome je da sam ipak dozivjela da se po prvi put zakacilo i sama cinjenica da je to uspjelo me pomalo tjesi. Jednom cemo docekati i da ostane sa nama svih 9 mjeseci pa da svoje cedo nakon toga i zagrlimo. Sada jedva cekam novi postupak i da mi jave iz Mb kad mozemo u novi red cekalica. Vjerovatno cu sutra dobiti odgovor od sestre J.
Na kraju krajeva NADA UMIRE POSLEDNjA![]()
Pridruzujem se jutarnjoj kavici
Hvala za kavicu..Ljubice sigurno je da ćeš grliti svoje dijete kad tad..samo hrabro naprijed..skupa sa svima nama..
Linalena ti si bockalica jel? Kako si?
@ljubica znam da ti je sad tesko (bit ce i meni sutra ako je beta pala) ali svakako ako se vec trebalo dogodit bolje da se dogodi sto prije. mislim da je emotivna bol manja, nema kiretaze (bar se nadam) i moze se opet brzo u postupak.
svim cekalicama ~~~~~~~~~~~~~
@chiara; mogu samo zamislit stres i paniku kad si skuzila da su vam ljekovi ostali. mene toga uvijek strah. i uvijek idem u avion sa svim ljekovima u rucnoj prtljazi da se slucajno kufer na zagubi od dubrovnika do zagreba (samo ne znam gdje, da ne ispadne povise mostara). drago mi je da si se brzo snasla. sad lijepo sve smireno i po ps-u. da nam se vratis na jug trudna.
@anddu; sretan put sutra. i zelim ti isto sto chiari.
snekica za uspjesan transfer ~~~~~~~~~~~~
gaceta i magnolija za bete (dobre i poslusne bete koje se lijepo duplaju) ~~~~~~~~~
linalena za dobitni praski postupak ~~~~~~~~~~~~~~~~~
lista trudnica je sablasno prazna. ja se ne sijecam od kada sam na forumu da je ovako praznjikavo. cudno mi je vidjeti se na listi. kao da se svercam tu. jucer nisam krvarila. jutros nesto svijetlo smedje (koktel od krvi i utrica). nekako su mi boobies ispuhale. jedva cekam sutra da znam na cemu smo. mislila sam da je onaj odlazak na wc prije bete traumatican, a tek nakon? pa svako curkanje od utrica ja odmah gledam gacice. zar ovako izgledaju sve MPO trudnoce? stalni strah sto ces ugledati na papiru, gacicama, ulosku. smijem li se previse, kisem li prejako, jeli bolje lezati na lijevom boku ili na ledjima....itd, itd. jedva cekam sutrasnju betu. kakva god bila. a do tada filmovi, serije, knjige, svi me dvore... ma nije tako ni lose. treba u svemu naci nesto pozitivno. ako sutra pak beta bude u padu, onda se mogu vratiti pilatesu, planinarenju (vikend na velebit ili negdje pitomije sa manje snijega) i docekati sljedeci postupak u top formi.
i super je sto postoji ovaj forum i sve vi virtualne prije na njemu.
I ja sam se bas bacila u bed kad sam vidjela mrsavi popis,pogotovo trudnica:/
Sto se VVa i novog zakona tice,cini mi se sa vise doktori odgadaju postupke nego sami parovi,cekaju da imamo bolje sanse. I mene su mislili odgoditi i ne bih sad bila isla da nisam morala smrzlice rijesiti.
Svim sutrasnjim betama: velike brojke zelim!!!!
Alien, bit ce duplo! Mora!!
Cure godina je tek počela, brzo ćemo mi napuniti tu listu trudnica..moramo ! ok?
bockam se bockam, već 12 dan, zadnja 2 dana po 3 menopura
danas su mi izvadili krv za estradiolu, LH i progesteron
sutra još kontrola i nadam se konačno štoperica
imam oko 14 folikula
Legal, mora da bude sutra legalan nalaz s više brojki!![]()
linalena, 14?! wooow! dobro da nisi u HR![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ za sve cure u postupku i one koje će tek krenuti!![]()
KREČEMO U NOVE POBJEDE
8 IVF stimulacija dugi protokol i sada se stvarno nadam NEČEMU
u četvrtak 1 folikulometrija
Bubilli sretno! Legal se nije javila još.. uh nadam se da je sve ok..
legal~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za danas
bubili sretno s pikanjem
linalena~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za fol. da dobijete krasne j.s.
Legal nestrpljivo cekam i evo malo ~~~~~~~~~~~~ za finu beticu
Cure ako mi beta za koji dan bude na 0 mi smo vec iduci ciklus u novom pokusaju.
kakve sada 0 na betama, cure bogovi ajde imamo posla
mi večeras štoperica, oko 15 folikula, 19-20mm
punkcija u srijedu
Draga linalena beta 0 nakon biohemiske da nebi morala na kiretaz. Veoma je bitno da se organizam sam ocisti ako je moguce da bi se sto prije moglo u novi pokusaj.
A sad malo ~~~~~~~~~ za fine velike bete
hej drage zene evo i mene. ma bezveze sam. nekako zbunjitis. beta je trebala biti 4 puta veca od one u cetvrtak a nije nego cca 3 puta. znaci narasla je ali se nije uduplala unutar 48 sati. sestra kaze da to bas i ne mora biti tako i da cemo vidjet sve na uzv. eto sad cekam da mi jave gdje i kad mi je uzv.
danas 20dnt moja beta nesto veca od 900. onako odokativno laicki mi izgleda premala kad neke cure vec 16d imaju vecu betu. a nasla sam i nekakav kalkulator duplanja bete gdje se moja (druga na trecu) poduplala za 2.62 dana. a kao duplanje je 2-3 dana. iako dva dana za pocetak trudnoce pa poslije sto je beta veca duplanje ide sporije.
uglavnom saga se nastavlja..... ja nastavljam sa terapijom i mirovanjem do uzv-a.
@ljubica, jeli tebi beta skroz pala? jesi pocela krvariti?
@linalena; zelim ti bezbolnu punkciju i da svi folikuli budu puni zrelih stanica. jako mi je drago sto si u pragu. par cura sto sam upoznala svima redom je prag bio dobitni.
bubili, anddu, chiara, gaceta, snekica za dobitne postupke ~~~~~~~~~~~~~~~
hvala vam svima sto mislite na mene. javim se kad budem imala neke konkretne vijesti. odoh u horizontalu. sa moba se na zalost ne mogu loginirat pa vas samo citam (stara verzija nokie)
Ljubice jako jako mi je žao, pogotovo nakon ovako lijepe duplajuće bete
htjela sam zavapiti zašto se tako mora dešavati, o zašto
Legal bice to ok ti samo miruj i cekaj uzv
Ja sam bas prokrvarila a betu cu ponoviti za koji dan dok se krvarenje smiri.
Sad nam ide nova tura betica
drage moje, izgleda da nam godina baš nije sjajno krenula, ali sam sigurna da ćemo to nadoknaditi. teško je čitati tužne vijesti; bespomoćan si i ne možeš ništa napraviti. i moja kolegica koja je bila u postupku (a nije na forumu) je dobila neg ß, pa mi se čini kao da vlada neka grozna epidemija. zato svima vama velikiza hrabrost i glavu gore.
stigla nam je kineska nova godina zmaja u kojoj bi svi trebali imati više sreće nego pameti (što mi sve češće i odgovara), pa nadam se dobrim vijestima uskoro. u svakom slučaju, ja kao prava zmajica već na logestima rigam vatru oko sebe, pa se bojim pomisliti što će biti slijedeći tjedan kad krenem sa suprefactom
@alien - nadam se da je tvoja mrva samo u niskom startu i da će sve biti u redu. samo noge visoko gore, odmaraj i ~~~~~~~ za dobar UZV
@linalena - ~~~~~ za dodatnu prtljagu iz Praga, drži se
i svim ostalim curkama~~~~~~~~~~~~~~ i javljate!
Evo jedne dobre vijesti:nije forumasica ali je mpo prica, nasa rodakinja je rodila sinoc 3 zdrave curice![]()
eto jedne lijepe vijesti
čestitke![]()
Legal,bit ce to sve ok,samo mirujsto kaze mpo dr na to? Ja ti se isto spajam samo s mtela ali nemam problema s ulogiravanjem
Legal~~~~~~~~~~~~~~~da sve bude ok. Javi kad nešto više saznaš i miruj kao što su ti rekli. Pusa draga!
Cestitke za trojcice, konacno nesto fino!
Legal draga samo hrabro bitno je da beta raste ima jako puno prica o betama koje nisu idealne a ipak su bebice dosle na svijet...prema tome glavu gore noge isto i cekamo uzv!!!!!
Ja bila danas na 1. Uzv dr jako zadovoljan folikuli vec dosta dobri 16,17, 18 mm ima ih dosta endometrij 11cm tAko da su rekli da opet sutra dodem na uzv pa ako predu 18 punkcija ce biti ranije tj u cetvrtak umjesto u subotu....dobro je krenulo samo se nadam da ce tako i nastaviti....
geteceta kako divne vijesti! čestike mamici hrabroj i bebicama nek budu sretne i zdrave!
chiara, linalena i sve curke koje ste u postupku nek bude dobitni!
sad će krenuti naše bete još malo pa niz velikih beta vidjet ćete!
legal.. samo lijepo lezi i odmaraj biti će to dobro ima puno cura koje su kao i ti imale nepravilno duplanje pa je sve ok..