Tnx zasad skulirana za vijesti, puno pozdravi legal i pošalji joj brdo dobrih želja![]()
Tnx zasad skulirana za vijesti, puno pozdravi legal i pošalji joj brdo dobrih želja![]()
joj bas mislim na nju sto se ne javlja,
saljem puno vibrica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~drzi se l.a.
I ja se baš zabrinula što se ne javlja...Puno pozdrava i od mene i reci joj da se drži. Jednom kad se ekimić primi, onda se primi za ozbač. Nema odustajanja!
Pozdravi legal puno....svim srcem joj želim da se sve nastavi kako treba....
evo ja bila na punkciji jutros dobili smo 9 janih stanica rekli su mi da bi planirani transfer reabo biti 21.02. naravno ako sve bude u redu da se dobro oplode....
moja "druga" beta (17dnt) 1571 .... i sad opet čekanje ali prvog ultrazvuka 24.2. ... stalno neko čekanje već sam umorna od tolikog čekanja!
čekalice bete šaljem dobre vibre![]()
Zipica,za lijepu i veliku betu i ~~~~~~~~~~ za uzv i školsku trudnoću!
Legal ~~~~~~~~~~~~ da ova neizvjesnost prođe i da sve bude ok.
Anddu ~~~~~~ za današnju punkciju!
anddu ~~~~~~~~~~~~~~~ za današnju punkciju
legal~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe i mrvicu
linalena~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se pravilno dijele embriji i za narednih 14 dana
"anddu ~~~~~~~~~~~~~~~ za današnju punkciju
legal~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe i mrvicu
linalena~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se pravilno dijele embriji i za narednih 14 dana"
Potpisujem
Hvala za info o legal,i ja sam se vec brinula.~~~~~~~~~~~~ da jednom vec prestane ta neizvjesnost.
Moje odbrojavanje danas završava. Od moje 3js, 2 nisu preživjele odmrzavanje, 1 je odustala jučer, tako da ništa od transfera![]()
A joj Sneki...Ne znam što bih ti rekla...Mislim da je svaka riječ zapravo suvišna...
Snekice žao mi je, ali to si ti glupi krio postupci, ja ih imala 4
jel imaš za još koji??
Ajoj,snekica,dragazao mi je
nadala sam se da ce barem jedna biti za et.
Ma i ja sam mislila bar jedna će preživjeti, a ono, kako kaže Sela, sr***! Ma, hvala Bogu, samo te 3 su bile, i ne ponovilo se! Malo sam down ali šta da se radi! Life is go on! (bar nisam nijednu bebicu ubila)
Posljednje uređivanje od Snekica : 17.02.2012. at 11:14
Snekice žao mi je
chiara promakla mi je tvoja punkcija,sorry....~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sneki, ... uf te zamrznute j.s. unatoč sporadičnim trudnoćama ja sam sretna da će to za većinu nas uskoro biti daleka prošlost. Nek zamrzavaju one cure/parovi kojima drugo nije prihvatljivo a nama će bojim se zamrzavati j.s. samo ako ih je više od 8, iako - kao što je to netko već rekao - bit će možda novi fenomen, ne više 3 kvalitetne j.s. nego fenomen 8 kvalitenih j.s.
Legal, negdje sam ubrala da si u bolnici, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ iako je beta neumoljiv znak
Kiarad, čestitam na beti i ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje.
SIJEČANJ 2012.
Alcantra, 2. IVF (nakon 1x AIH, i 1x IVF), sve na VV
VELJAČA 2012.
Legal alien, sek.ICSI, nakon 3×ICSI
veki85, VV
danidani, VV
zipica, VV
sany7, prirodno (nakon 4.IVF, SD)
Kiarad, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×AIH, 1×IVF)
Čekalice bete~~~~~~~~~~
13.2 Anakob
18.2 jelena1m
20.2 geceta
21.2 tlukaci5 PLUS
22.2 crna ovca
23.2 *Mare*
24.2 Elena85
27.2 meki
27.2 marincezg
27.2 RuMo
1.3 trantincica
5.3 njoka
5.3 dola
5.3 vulkan
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
18.2linalena,21.2 Chiara
Čekalice punkcije/fertilizacije ~~~~~~~~~~
17.2 anddu,20.12 nina32,
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
barkica, nati, kleopatra, strategija, bubili, ivka, lberc , Medicandy
Klomifenke/ femarke, IUI, ITI, AID, prirodni/sekundarni IVF/ICSI, FET ~~~~~~~~~~
maca papucarica, rimela, venddy, Vedre,
ON-GO~~~~~~~~~~~~
2.mjesec: Dea84, olivera, Lejla37, Maybe baby, Lutkica, malenaab, luna1, BigBlue, Vita22, luna1, lucija83, ruža82, plavuša 007, M@tt, Melem33, piki, applepie, peugeot206, kiki30, Cana73, butterfly101
3.mjesec: Argente, bili, kitty , boss, mimi81, Bluebella, Bubimitka81, Rominka, Strašna, Melem33, Phiphy,
4.mjesec: tatjana76, BlaBla123, ivka13, tikki, b.a.b.y.,
5.mjesec: Tikica78,
Opet me nema među klomifenkama, IUI - prijavljujem se po 2. put![]()
sory Bilie, dodano za sljedeći put
ako ste primijetile nekako zadnjih dana objavljujem svako malo listu, nemrem si pomoć, malo ubijam vrijeme
Danas imam 4 dobra zametka, sutra definitvna odluka jel će biti traansfer u subotu 3.dan ili u nedelju 4.dan, ne možemo uponedjeljak jer putujemo
Od embriologa:" you has unfortunately only 4 embryos so far, some of other werent fertilized and some didnt develop. But I dont know how to say ...these 4 embryos look quite well, so from they could be nice embryos on Sunday (or tomorrow)."
eh niti je moj engleski dobar a niti nihov ali valjda je to sve uredu, ali joj više mi ponestalo pivnica ii fakat mi dost kruha sa kimom
Evo cure i dečki poslužite se na linku iz mog potpisa novim avatarima, to je najmanje što možete učiniti za sebe i sve one kojima će MPO trebati, podjetite vladajuće na obećanje koje su davali priej izbora - novi, pravedan MPO zakon uz oplodnju SVIH stanica!
linalena, svaka čast na ovim updateovima..samo ti ubijaj vrijeme))) želim ti puno sreće u ovom postupku!!!Vidim, puni se lista za veljaču-cure čestitam!!!
Joj a kad sebe vidim u dnu tablice, mislim kako necu preživjeti dotad kao da je za milijun godina taj svibanj..smrc!
tikica78 :love2: vjerujem da ti se sada svibanj čini godinama daleko ali brzo će on. Nakon ove snježne zime da ti proljeće donese srećicu :-)
tikice nemoj da se ljutim na tebe,zaboravljaš naš dogovor![]()
Kadauna, zato sam i napisala na drugoj temi ne ponovilo se, jer je to mučenje i igranje sa živcima. Bez ijedne injekcije hormona, ja luda ko šipak. Ok, sad sam već oguglala jer mi je iskrsnulo nešto drugo, na žalost, pa kažem svako zlo za neko dobro... Maaah!
'jutro cure!
Nazalost nemam dobre vijesti od Legal....beta je u opadanju....![]()
![]()
Jos nije prokrvarila,nadamo se da nece bit potrebe za kiretazom....
Nadam se da je ovo posljednji put sa losim vijestima,iduci put ce biti dobitni!!!!!!Stvarno je vrijeme da se preseli na neki drugi podforum!
A i ~~~~~~~~~~~~~~ da sto vise vas bude cim prije na odbrojavanju,ali onom za termin poroda!
Pozdrav!
Jako sam tuzna zbog njebuduci smo nekako skupa kroz to isle a ja svoju betu cekam u pon,i to sad s ovako losim vijestima
Legal, jako mi je žao.
Uvijek me osobito dirne svaka tužna beta priča.
Legal, užasno mi je žao što moraš prolaziti kroz sve to...
ajme legal kvragi u takva nepravda, drž se draga a vidim da imaš super frendicu
drage moje meni se srce kida kada moram neku trudnicu prebrisati sa liste, neka nas dragi Bog čuva
Legal i Sneki, nemam riječi utjehe, jer i sama sam prošla sve to, pa nažalost znam kako se osjećate
...držite se koliko je moguće, valjda će jednom doći ljepši dani!
Kiarad, čestitke!!!
Linalena ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tvoje mrvice!
I svima ostalim ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~poslužite se!!!
Posljednje uređivanje od Mury : 18.02.2012. at 11:47
tužno legal, drži se
od sutra sam među šmrkalicama; i sretna sam da konačno kreće.... čekanje je najgore, a znam da je ovo bilo tek prvo u nizu....
Legal draga, žao mi je jako jako! Nek ti sama beta opadne, da ne moraš još i kiretažu prolaziti! Ufff!![]()
Legal alien žao mi je što beta opada, i ja sam to jednom prošla, ali ubrzo ostala trudna
Kiarad čestitke
Linalena za skori transfer ~~~~~~~~~
legal
linalena zgodno izgleda taj "plus" kraj mog imena, ali mislim da još nisam kandidat za to, malo je prerano, danas opet blijeda crtica-jutarnji urin..![]()