Legal alien i ovdje ti čeeeeeeeeeeestiiiitaaaam!!! Ti mi ulijevaš nadu za moj postupak!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za duplanje !!!
Legal alien i ovdje ti čeeeeeeeeeeestiiiitaaaam!!! Ti mi ulijevaš nadu za moj postupak!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za duplanje !!!
cool, tubeless princess (i ja sam jedna takva pa sam te zapamtila po potpisu)!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za duplanje!!!
(di je ono bio postupak?)
I ovdje najiskrenije cestitke legal alian i za duplanje ~~~~~~~~~~~~~~
Ljubica čestitam![]()
Legal alien ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pravilno duplanje![]()
![]()
Curke saljem vam svima malo trudnickih vibrica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
da nastavite stopama Ljubice i Legal alien, S R E T N O!
Sretno Vam svima i neka Vas Bog blagoslovi. Vas i Vaše trbuščiće.![]()
jos jednom hvala svima na cestitkama i na vibrama za sutra. javim vam nadam se sretan i dobitan broj.
dodje mi da svako malo pogledam u nalaz. weirdo!
Legal alien držim fige za školsko duplanje ~~~~~~~~~
Legal alien, i.............?????? Pogrizla sam nokte!
Legal alien......ovo je divna vijest ja sam pobrkala tjedan u dopisivanju u PP pa zanemari što sam napisala ja mislila da tek u utorak ideš vaditi betu...a ono kod tebe beta pozitivna....juuupiiiii nadam se da ću kroz kratko vrijeme ugledati i novu betu poduplanu i veliku.....bravo čestitam!!!!
Svima pa i sebi (hehe) šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~neka nam Bog da snage i strpljenja....
Eh zaboravila sam pitati ima li tko 13.02. na UZV u Mariboru ja sam naručena u 16.15. pa eto da se popričamo malo u čekaonici....
I da još jedna stvar jučer sam otkrila da mi nalazi na trombofiliju nisu u redu...van sebe sam s jedne strane jer se pitam dokle više...dokle....a s druge strane sretna sam ako je to rješenje da ne budem opet izgubila bebu...uglavnom ako sam dobro shvatila ja sam Homozigot MTHFR (TT), PAI-1 utvrđen DELECIJSKI POLIMORFIZAM (4G/4G) I ACE utvrđen je INSERCIJSKO-DELECIJSKI GENOTIP (ID)....eto meni ovo sve zvuči kao na hebrejskom ali eto....
bolje se rodit bez one stvari nego bez srice.... dakle beta se lijepo uduplala. ja se odusevljena vratila na posao pozavrsavala sto sam imala i krenem doma vama javit sretnu vijest. u autu me par puta prostrijelila bol u predjelu prepona. uglavnom dodjem doma, odem na wc i shock!!!! krv. neka svijetla vodenasta krv (vjerovatno od utrica malo prorijedjena). lagana panic me uhvatila. dosla nekako do sestara i doktora. uglavnom terapija uz standardnu jos duphaston i normabel i strogo mirovanje. nema ni sjedenja na kompu. samo lezanje i dizanje na wc.
sretno svima u postupcima. ja se javim ponovno kad stignem (kad se dokopam laptopa)
Legal alien ti lijepo lezi i miruj , a mi ćemo ~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude super i da beta raste i raste!
Dobila si i Duphaston uz utriće?
Legal alien samo lijepo miruj i pozitivno. Puno ~~~~~~ da sve bude ok! Super da se beta uduplala. Drzim fige!
Legal, potpisujem cure. Bez panike, samo polako, bit će sve ok!
Drage moje i moja beta se fino uduplala 8.2 bila je 862 ali mi je krenula neka sukrvica smedjkasta. prelezala sam u krevetu prekuce i juce ali krvarenje se nije zaustavljalo i jutros nas je nasa mrvica zvanicno i napustila. Beta je u opadanju a ja se uzasno osjecam!
Nisam vjerovala da ista moze da boli vise od negativne bete ali ovo ne definitivno jos teze!
Legal vibram da se tvoja beta ipak nastavi duplati i da ne budes moje srece ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Legal alien, ja sam se jako radovala tvojoj beti,bila mi je nada da ipak smrzlici nesto mogu. Nadam se i dalje,i zato me nemoj iznevjeriti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja sam dokaz da smrzlići ipak nešto mogu a tako će zasigurno biti i sa Legal alian! Koka drži se! Javim ti se na pp.
Ljubice, užasno mi je žao...
Ljubice baš mi je žao
Lega alien~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve ipak bude dobro
legal alien.. lezi i ne mrdaj.. želim ti svu sreću i nek se tvoja mrvica hrabro drži..
ljubice i ovdje da te zagrlim i kažem ti da znam kakvu bol nosiš.. definitivno najgora bol dosad gora i od svake punkcije i od svega..
zao mi je ljubice. zivot nije fer. jedan trenutak neizmerna sreca a drugi tuga koja te baci do dna. ja u ponedjeljak ponovno vadim betu. za sada krvarenje stalo. ali kako sam u horizontali stalno plus pojacani progesteron od duphastona nije ni cudo. sto je tu je. nadamo se najboljem ishodu. hvala svima na podrsci. stalno se pitam jesam li odmah poslije prve bete trebala otvoriti bolovanje i mozda ne bi doslo do ovoga. mislim da ce me to proganjati stalno. iako moj hubby smatra da to nema veze jer je sad samo bitno da je embrij kromosomski savrsen.
svim cekalicama bete puno pozitivnih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ljubice veliki zagrljaj ti šaljemdrži se draga, isplaći i skupi hrabrosti i snage za dalje... Znam kako ti je teško i kako boli
![]()
Legal slušaj ti svoga hubbyja, pametan je on i ne grizi se jesi li ili nisi trebala ostati doma.
Evo cure priključujem vam se na odbrojavanju. Čekam postupak u Petrovoj i od danas sam pikalica![]()
Ljubica žao mi je
Legal alien vjerujem da će sve biti u najboljem redu!
Svima~~~~~~~~~
Ljubice, žao mi je...
Legal alien, hubby ti je apsolutno u pravu! uopće se nemoj time opterećivati!
Ljubice strašno mi je žao što se to dogodilo.
Legal alien, samo miruj i biti će nadajmo se sve OK.
strategija počela si ! baš mi je drago!javljaj sve molim te!
Ljubice, jako mi je žao i nažalost skroz razumijem kako ti je![]()
Legal samo ti miruj, svi navijamo za tebe i mrvicu![]()
Mi smo danas nakon pregleda (2 tj. od kiretaže u 8tt) dogovorili da krečemo u postupak u 4 mjesecu. Trenutno mi se čini kao cijela vječnost... ali prije ćemo još neke testove raditi i nadam se da će idući postupak biti naša super sedmica i jackpot![]()
Tikki i ja sam bila jucer na pregledu, kaze dr sve je ok..to nije moj dr.L bio pa mi je ta dr.rekla čekaju sad bar6mj da se odmoris.. A ja je gledam i mislim ma jesi ti pukla do tad cu umrijeti! Nego tikk daj mi reci hoćeš ti do travnja imati tri menge ili idete u travnju na postupak ako i ne budeš imala tri ciklusa? I ne kužim dr. Jel u trećem ciklusa mozemo ići ili moramo čekati da prodje treći pa u 4ciklusu...?...?
Tikica78, Meni će do travnja biti 3 menge. Tj. koliko sam skužila oni sad ovo računaju kao prvi ciklus (kao danas mi je 16dc). Menga bi trebala doći oko 25.2.;23.3.;22.4. i tada bi, krajem travnja krenula u postupak nakon 3 M i 3 ciklusa (s time da je prvi ovaj u kojem sam sad).
Joj meni se i ta tri ciklusa čine kao prava vječnost... Da moram čekati do nakon ljeta, mislim da bi poludila. Svaki san se sjetim kako mi je lijepo bilo biti trudna i ne mogu dočekati opet taj feeling.