linalena
ajme koliko truda za sistematičan prikaz)))

Beta izvađena i čekam rezultate. Bit će gotova oko 13, 30, no kako imam neke obaveze javit ću vam se tek oko 15 sati.Uf, nadam se da će se ovo trotjedno iščekivanje ipak isplatiti.
Hvala svima na podršci!!!

Sretno svima danas s nalazima beta!

sretno svima s nalazima))))))))))))
ja izvadila krv
čeka se PONEDJELJAK :grize nokte:
btw., moja napuhanost se ispuhala - kako dole, tako i gore.

nina i neumorna ..grizem nokte s vama
od srca vam želim lijepu betu!
Ja sam danas pokupila uputnicu i u ponedjeljak ju vadim, duuuug vikend je pred menom i vama!
A što se tiče ispuhanosti,tako je i meni... ma šta to god značilo..

Eh cure, i ja izvadila krv... čekanje do 16 sati. moji simptomi - čista nula, ah.

a eto
ili se organizam odlučio poigrat s nama do kraja
ili bi nam zapravo trebalo sve bit jasno :/

Cure sretno danas! Grizem nokte skupa s vama!
Nina miriše mi na

Moja beta danas 13910. Da. dobro vidite. Ajme meni, nije mi dobro...

help 14dt beta57.3 18dt 359.7 22dt beta 2097.9 ali ja jutros prokrvarim i odem na ultrazvuk i dr mi kaze da nevidi nista nego da vadim betu a beta je 2097 i ja zovem moju dr koja mi kaze nastavi sa terapijom i krevet e sad me strah kako se nista nije vidilo na ultrazvuku .Inace zadnja menga10.2 punkcija 20.2 a transfer 23.2

Nina trudnjačo...pa čestitam na ooogrooomnoooj ß !!!
koji ti je dnt danas??
želim Ti jednu mirnu i nezaboravnu trudnoću i da sve mi uskoro krenemo tvojim putem
a gdje su nam ostale današnje betočekalice???

nina, svaka čast

Majja opusti se i pričekaj, bit će sve ok
Nina ajme, ovo miriši na šestorke) Šalim se, šalim...
Super, uživaj sad...

mogli bi biti twinsići...
il se jedna bebica doobroo zapelcala...
kako god bilo, samo nek bude sve dobro.
sad se probaj opustiti i uživati u svojoj/vašoj sreći

wow, nina, čestitam, ovo je sjano! kad je zadnji put netko objavio ovoliku betu?!

Nina, čestitke! Stvarno ogromna beta!Bit će blizanci, 100 %!
Nadam se da će nam i ostale cure uskoro objavit dobre vijesti....

A di je ruza sa svojom betom?? ~~~~|
Posljednje uređivanje od M@tt : 16.03.2012. at 18:31

nina super beta ma nije super to je mega super, majja malo sada miruj i idi kod dr sa savremenijim aparatom Ja sam ponovo provjerila vrijednosti laba koje su drugacije od standardnih i malo sam se oraspolozila jer je beta 12dpt bila 19 (cetverodnevni) mada nisam imala krvarenje znala sam da nista od T, ali kada sam otisla kod dr ponovo beta 14 dpt4,6 juce je stigla M , ali sam saznala da moje tijelo to moze , nije T ali je barem biohemiska
Svi cekalicama puno srece
Posljednje uređivanje od sabas : 16.03.2012. at 19:40

Vauuuu Nina32,super!!! Pored tebe moja beta izgleda sasvim mala - 21dnt - 2800 i nazalost jos uvijek imam smede krvarenje :/
~~~~~~za sve ostale cekalice~~~~~~~~~
~~~~~~~~SRETNO~~~~~~~~~~~~~

Nina čestitam!
Izida miruj i ~~~~~~~~~~~~~~~da krvarenje prestane

Cure drage, moja beta je 133.8 !! danas je 16dan nakon transfera 2 dan. malo je mala, i doktor kaže da je mala, ali nadam se da će se poduplati do ponedjeljka. bojim se, ipak imam 2 biokemijske za sobom...
Nina, čestitam!!!!

Hvala svima na podršci
Ruža82 ~~~~~ za lijepo duplanje ~~~~~~~i da nam javiš dobre vijesti u ponedjeljak!
Sonja29 već od ponedjeljka pokušavam što više mirovati, a sad je tu i dodatni poticaj
Neumorna ~~~~~da beta bude visoka~~~~~

Nina32 predivna beta cestitam od srca!
Cure cekalice evo malo podrske~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nina, Nina, Nina juuuupijeeeeeeeeeeee!!!! ćestitam od srca na beturini!!!!!!!

Nina super čestitam od srca...imala ja pravo forum se trese!!!!RI ulijeva nadu!!!uživaj sada!ostalim curama čestitke i tužnicama zagrljaj!!!

Niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaTo se zove beta!!! Nešto slično je imala Sumskovoce, ako se ne varam i sad drži 2 bebolinca u naručju!!! Sretno, draga!!!
Posljednje uređivanje od Snekica : 16.03.2012. at 21:30

Ajmeeeee, Nina čestitaaaam! Sad samo lagano dalje, vjerujem u uspjeh ovaj put! Ljubim te!
Ostalim curama, sretno duplanje bete i čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~
Posljednje uređivanje od tigrical : 16.03.2012. at 21:53

nina32 čestitam, prekrasna beta!
ruža82 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ iz petnih žila za duplanje!
malo sam izvan toka, pa šaljem kolektivne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svim čekalicama, novim trudnicama čestitke ia tužnicama veeeeliki
.
ja se odjavljujem do 5. mjeseca, odustala sam od stimuliranog ovaj mjesec jer mi se ne da ići po suboptimalnim uvjetima... joj, jadne mi s ovim našim političarima.

sutra bi trebala pasti odluka dr kad će biti punkcija, trebala bi biti ponedjeljak ili utorak, 15 folikulića je u igri

Bravo ninaaaa. . .to je beturina. .

Ne radim dugo listu ali ovako nešto treba proslaviti, tri za redom čekalice su podignute u dio trudnica, jedna za drugom, nemate pojma koliko je to lakše nego prebacivanje u druge dijelove
Nina, Izida i Ruža sretno i
a i da vam se Neumorna pridruži ipak je i ona danas vadila na čaraban petak

moja beta nažalost 0, više sreće drugi put, idemo dalje u sekundarni u 4 mjesecu..
nina32 čestitam!!!
svima ostalima puno vibrica za dalje!!