Citiraj chiara prvotno napisa Vidi poruku
Cure evo da vam se malo javim...ovo iscekivanje UZV je skoro proslo u srijedu napokon idem i ne mogu vam opisati koliko sam nestrpljiva da vidim jel sve u redu...buduci sam blizu 7 tjedna toplo se nadam da ce se i srce cuti...nekako se nadam da ako je nesto poslo krivo valjda bi dosad ili prokrvarila ili imala grozne bolove kao prosli put...strah je jos tu...
Da imam jedno pitanje za iskusnije jer meni nije jasno ako su vracena npr 2 embrija i sve bude u redu a na uzv ostane samo jedan a zena uopce nije krvarila sto se dogodi s tim drugim ne moze nestat ili??
Takoder me zanima kad se moze maziti sa mm... ???

Svima drzim fige za velike bete!!!

Na koji forum odlaze cure nakon ovog volila bi vidjeti sto tamo se pise?
drugi embriji se jednostavno nije implantirao, kako bi Friščić rekao implementirao....... Da ti je vraćen samo taj drugi koji se nije implantirao, ti danas ne bi bila trudna.............. često se embriji ne implantiraju, kako spontane trudnoće tako i ove iz IVF-a, a zašto, e to još nije dokučila medicina. Da je, uspješnost IVF-a bi bila valjda 80% jer bi vraćali samo one embrije s perspektivom..... ne brini Chiara, znam da si nemirna i nestrpljiva, i ja sam bila, u tom sam periodu do prvog uzv ali i kasnije napravila valjda 100 testova (I mean it, još ih imam doma), čak sam i betu još jednom vadila koliko me je bilo strah, ista je bila valjda preko 70.000.... ne pitaj... sve razumijem.

Maženje s mužem, nama je MPO liječnik rekao nakon uzv kad je vidio da je 1 embrij da možemo imati odnose, to je kod blizanačkih trudnoća ipak drugačije, veći je oprez kao i kod krvarenja, tu vjerujem da do daljnjega nema odnosa.....

Ja ti nikada nisam prešla na trudnički forum Chiara, ali ti po svom izboru... ) samo daj, ja se nisam odlijepila od ovog našeg foruma potpomognuta oplodnja....