Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
shabby-s što se tiče tvog pitanja oko vađenja bete, mi uzimamo utrogestane 3x2 dnevno i neki i drugu terapiju i pretpostavljam da se zato tako rano vadi beta (to nije ništa na svoju ruku nego pod nalogom dr), ja npr. ne dobijem baš mengu kad sam na utrogestanima tek kad prestanem a čemu uzimati terapiju dugo ako nije potrebna...
Žao mi je što ti se to dogodilo i nadam se da ćeš brzo dobiti svoju bebu natrag.
A što se tiče pozitive i negative vjeruj mi svi smo mi mislili i ovako i onako, a na kraju dođe do trudnoće kad se svi idealni uvijeti poslože a ne zbog tog što smo mi bili malo u bedu i živčani...rijetko koji par koji čeka betu nije bio povremeno tužan i živčan opet neki ostanu trudni a neki ne, rekla bih da to stvarno nije u našim rukama. Ja bih prva popila koji normabel pa da budem malo flegmatičnija da to igra neku ključnu ulogu.
Shabby s,oprosti ali tko nije prolazio kroz ovo,nema pojma sto je to pa ni tako kad se sto uzima i kad se sto vadi.Ne razumijem po cemu bi ti ovaj pdf trebao biti blizak,postoji ziher neki s ljudima koji imaju problem slicniji tvome.nemas pojma i ajde molim te ne dijeli savjete tipa opustite se jer to nema veze sa zacecem dok se ljudi lijece od neplodnosti!a normabele cure uzimaju radi drugih stvari vise,ne radi svoje psihe i uz sve sto moraju paziti i uzimati vjeruj mi da je jedan normabel najmanji problem.kao sto vec rekoh,ostala si prirodno trudna i ne znas sto je zapravo MPO i onda ne savjetuj da ne pratimo nesto iz dana u dan!kod nasih se trudnoca sve prati iz sata u sat.mi znamo kad je nasa stanica spremna,kad je izasla van(osjetimo to postenom boli!!),kad je koji spermic zaplivao prema njoj,dal se spojio,kad se podjelilo sta,strepimo preko 2tj dok cekamo ishod nase muke itd itd.kad si ti saznala da si trudna??kad ti nije dosla M ili mj kasnije,oprosti ali ne mozes se usporedivati s nama i svakako nisi podobna savjetovati zene koje hodaju po trnju da bi uspjele i ostvarile trudnocu.
Zelim ti da sto prije dobis nazad svoje dijete,koji god bio razlog sto ti ga je sud oduzeo