Bravo Snekice, navijamo za četvrtak!!
PetraP ma to je jednostavno prekrasno...za tvoju prekrasnu betu~~~~~~~~~~~~~~~~~
Đerekica pa naravno da je to to...draga trudnice želim ti prekrasnu trudnoću i da sve do kraja bude školski~~~~~~~~~~~~~~
Snekica za što lijepše jajne stanice i za transfer~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ajme kako mi je drago kad skicnem tu i vidim novi plusici i bete! Super cure! Bravo!![]()
Evo da vam se i tu predstavim, nadam se da me primate
U potpisu pišu dijagnoze, idemo na potpomognutu kod L-a. U petak smo bili na konzultacijama, sad skupljamo papire.
28.4. mi treba doći menga (ali ja sam na duphastonima pa to mogu i pomaknuti), i nekako se nadam da do tad stignem sve testove napraviti. Najveći problem su brisevi, to sutra ujutro zovem ginićku dal me može primiti prije 25.4. (kad imam termin, određen prije nego što smo odlučili ići privatno na mpo)
Eto, vas je puno, moram vas popratiti sve...
Hvala na dobrodošlici
Za sada vam škicam potpise, gledam popise trudnica i nadam se...
Vidjela sam popis trudnica za 2010. godinu, gdje ima za 2011. lista?
Posljednje uređivanje od Snekica : 09.04.2012. at 19:03
Snekice ~~~~~~~~~~~~~ za ludi riječki tulum u labu!!!
Snekice,~~~~~~~~ za transfer!!
sneki draga..nadam se da je to sad to...za ludi tulum u labu.....
trudnicama cestitke..bravo cure..![]()
Draga linalena, hvala što sam na popisu i što me se prati
Cure moje drage, svima šaljem zagrljaj, uz nadu da ćemo do kraja godine što više popuniti listu trudnica i da će nam biti puno, puno novih bebica
Navijam za sve vas, pusa![]()
Evo mene cure moje, vidim da se svega izdešavalo...
weda draga, jako mi je žao
darmar, darga moja,sve sam ti rekla, ali volim te kad si u tako teškim trenucima tako pozitivna, evo ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za što skoriji transfer i ogromnu betu!!!
snekica, i tebi evo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da nam za 15-ak dana javiš ogromnu beturinu, mislim da je red na tebe došao!!!!
đerekica i petraP![]()
, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da se sve dobro i dalje nastavi!
sokica, draga, ovo kod tebe je zbilja bio triler koji je super završio, evo ti još ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da sve bude super do kraja, ta tvoja beba je baš dobro nasekirala roditelje
A ja jutros izvadila betu, čekam nalaz, i budući preko vikenda nisma procurila, jutros nakon vađenja bete napravim još jedan testić, kad ono crta debela, deblja od kontrolne, pa se nadam da će i današnja beta ipak pokazati da je naša beba s nama i da je ok
I svima drugim šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve što vam treba!!!
Mury, bit će to sve super, vidjet ćeš, čekamo s tobom, a do tad~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~do neba!
mury ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ cekam tvoju betu da me obraduje i nadam se da hoce , pusa
Mury držim ti fige, mantram za betu koja će biti ne dobra nego prefenomenalna.
Mury naravno da je vaša beba sa vama,sigurna sam ali da bi bila mirnija šaljem ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu
Mury ~~~~ za lijepu betu!!!
Snekice ~~~~~~~
Snekice.......Mury...
![]()
ajmo Mury..beturinu na sunce...znam da je ogromna![]()
Moja današnja beta 22dnt 1518!!! U subotu uzv. Hvala svima na vibrama!!!
Čestitike Mury. Bit će sve u redu do kraja, sigurno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mury, čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeee!
(nek više niko ne poklekne ako druga bete ne bude 100%, imamo još primjera mamica koje nisu imale 100%).
Đerekice, Mury čestitke na krasnim betama...
Snekice sretno za četvrtak..![]()
Mury čestitam od srca i želim ti najljepšu trudnoću do kraja![]()
draga Mury, već sam ti sve rekla, al moram i ovdje poskočiti, čestitke od
neka trudnoća bude školska do kraja¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨![]()
Mury, divno, čestitke!!
I puuuuuno vibri za Snekicu!
Mury![]()
Mury draga moja čestitam ti od srca, zaslužila si ovu lijepu brojku.![]()
molim da nitko ne poklekne radi bete prije vremena!
moja beta 37, pa 39 spava u krevetiću!!!![]()
Inesz ti si zaista predivan primjer da se nada ne gubi nikad! ljubi svoju mrvu u krevetiću!![]()
[QUOTE=Mury;2114706]Moja današnja beta 22dnt 1518!!! U subotu uzv. Hvala svima na vibrama!!![/QUOT
Mury cestitam, prekrasna vijest...i neka bude sama jedna od mnogih koje dolaze![]()
čestitam,Mury !![]()
Posljednje uređivanje od hrki : 10.04.2012. at 15:27
Hvala vam svima od srca, divni ste!!! I ja od srca želim da oni koji još nisu uspjeli vidjeti pozitivnu betu što prije ju ugledaju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bravo Mury !!!!
ne znam di su mi nestali smajlići, ali evo skačem umjesto njih i jaaaaaaaaaaaaaakooooooo se veselim prekrasnoj brojčici.
Sad laganini do subote, a onda nas opet razveseli sa lijepim vijestima
Sneki moja draga, vama želim najljepša tri zametka i nek se recimo 2 prime....i ko sretniji od Vas??? Nitko, osim možda nas Rodica...
Ja se idući mjesec spremam na sekundarni...imamo 2 smrznute js...nemam nikakvih očekivanja...čak ni ne očekujem da ćemo do et-a doći...
samo da ih potrošim i da mogu dalje planirati stimulirane
pusa curke svima
pusa svima, curke![]()