čestitke svim novim trudnicama, ˇ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za pozitivne ishode
mi smo jučer bili na kontrolnom uzv, i bili smo vrlo živahni za 10+4, čuli smo i otkucaje, doktor se pomučio da ih pohvata svi troje u kadar, uglavnom sve je u redu i sretni smo
želim vam svima da što prije doživite to iskustvo![]()
Bravo, sirena28, čestitam!!! Baš si me razveselila i želim ti urednu i sretnu trudnoću![]()
![]()
![]()
tlukaci nek bude sve tako živahno i veselo do kraja! predivno mi je čitati kako je sve u redu s našim trudnicama..![]()
Hvala curke na podršci!!
Svima vam, zaista, od srca želim da što prije dođete do cilja!!! Puse velike!!!!!
sirena čestitam!
tlukaci bravo za srčeka i neka do kraja bude sve u redu
sirena28 odlične vijesti.....to je ono što svi potajno priželjkujemo......
![]()
danas obavljeno "proljetno oprašivanje", sve je prošlo u redu, doktori i sestre u petrovoj su bili zakon, i sad čekamo betu 26.4., pa molim da me se stavi na popis, jer vidim da su vibrice ovdje ponekad stvarno čarobne.
sirena28 čestitke!
Sirena, prekrasno!!! Sretno do kraja! To je stvarno ono čemu svi težimo!
Ayan, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za beturinu!
Prijavljujem ET 2 embrija (1x 8-st prekrasan, i jedan 6-st, malo manje prekrasan) Dogovorili smo se da su dečko i cura! Betu vadim 30.4.2012.![]()
Snekica, šaljem milijun ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~za curicu i dečka![]()
Ayan,i tebi puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za prekrasnu betu!!!
Sirena, iskrene čestitke, dao Bog da bude još ovako ljepih iznenađenja!!!
sneki moja draga...tebi i tvom dragom želim da vam ova slika iz avatara postane najljepša stvarnost.
Ayan...i tebi želim ogromnu betu
sirena...čestitam na scenariju iz snova. Želim ti mirnu trudnoću do kraja.
evo da prijavim punkciju, subota, 14.04. nadat se...
trenutno folikuli po 19 i 20 mm, endometrij 10 mmvečeras štoperica...
Snekice~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mali Mimi da ns obraduješ sa fenomenalnom betom~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sretno svima cure!!!
sirena28, draga moja evo i ovdje![]()
![]()
, i puuuuuuuuuuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje! kisi-kisi
svim novim trudnicama čestitke, čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da vrijeme brzo prođe i da bete budu oooogromne, a tužnicama puno.
mostaka86 sretno na punkciji, da bude bezbolno, da te one injekcije dobro ošamutei evo ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨za što više kvalitenih stanica
vedre¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨da ovaj AIH bude dobitni, sretno
Snekica, Ayan, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ze bete!!!
Sirena,čestitam
Svim čekalicama koje čega evo malo¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ¨
Mi smo se s dr. dogovorili da ćemo loviti spermiće slijedeći mjesec, nadamo se da će se vratiti od tamo gdje got da su pobjegli![]()
[QUOTE=darmar;2116590]mostaka86 sretno na punkciji, da bude bezbolno, da te one injekcije dobro ošamutei evo ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨za što više kvalitenih stanica
hvala darmar, ma nadam se i ja, pošto me je uzv bolio, mogu zamisliti kako će to...al sve za naše mrvicepusa
***, također, svima sretno
![]()
Vedre, šaljem ti puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da AIH bude dobitni!!!
Mostarka86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za bezbolnu punkciju, puno dobrih jajašaca i na kraju ogromnu beturinu!!!
I svima drugim ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~! !!
Meni sutra UZV, polako me panika hvata, ali se nadam da ću napokon ugledati svoju točkicu i dobiti sličicu za pamćenje![]()
Također potpisujem gore navedeno, dodajem još puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za Mury za sutrašnji UZV!!!
svim curama šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~ za puno folikula,za lipe js,za što bezbolnije punkcije(mostarka),za lude tulume u labu,za čekalice bete da nas obradujete sa pozitivnim i veeelikim betama a posebno ~~~~~~~~~~ za sutra za našu Mury.
Mury sretno danas- za najljepsu slikicu s uzv- a!!!
Mostarka da ti punkcija prode sto efikasnije- s minimumom boli i maksimumom js...
Svim ostalim cekalicama naravno puuuunoooo srece i da vam vrijeme prode sto brze.....
Evo ja prijavljujem rezultat danasnje punkcije- 9 oocita, u pon zovem SD da vidimo kad ce biti et....
malo upadam,ali sam trenutnoi ne znam gdje pisati
gdje mogu na pravno i psih.savjetovanje, osim u obiteljski centar?
termin mi je tek 9.5., moze mi mozda propast ciklus...
Ayan za betu~~~~~~~~~~~
Snekica za najljepšu betu i za njezino još ljepše duplanje~~~~~~~~~~~~
Mostarka86 za što bezbolniju punkciju i što više js~~~~~~~~~~
Mury za sutrašnji UZV.....da sličica bude prekrasna~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mala bu za pon....za SD i za našu biologicu da učini čuda~~~~~~~~~~~~
Za moju prijateljicu kojoj je danas vračen osmostanični na SD.... za prekrasnu betu i za njezino školsko duplanje.....
![]()
Bok cure ja sam nova na ovim stranicama.trenutacno smo na ciljanim odnosima.prosli mijesec clomifen,i utrogestani.BETA -
Ovi ciklus femara,ovitrelle i utrići.Beta za 11 dana.
Čekam!![]()
Mury ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra!!!!
Mury čekamo da javiš kako je prošlo????????????![]()
Mury, snekice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~i ostale
Sela, sitno brojis))
Moji folikuli nešto slabo rastu, na 11 dc su tek oko 12 mm, pojačana stimulacija na 1 gonal i 2 menopura, u poned. opet folikulometrija, pa ćemo viditi što dalje, ali ne nadam se baš dobrome...
Svim curama pikalicama i čekalicama punkcije, transfera, bete, ultrazvuka želim puuuuno sreće!!!
Evo me cure moje, u mojoj maternici dr. vidio GV 4,9 mm sa ŽV. Opet za tjedan dana UZV kada se nadamo čuti i srčeko
Hvala svima na dobrim vibrama i ljepim željama!!! I šaljem vam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za što god kome treba!!!
Mury~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ super, čestitam!!!!
Mury čestitam od, super, super
, tako sam sretna zbog vas
![]()
Mury odlične vijesti! Sretno za dalje! Bravo!![]()
Mury draga...sva sam se naježila dok sam čitala...
Bravo...i nek ti bude ovako lijepo do kraja.