Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1585

Tema: ODBROJAVANJE 2012/1

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

drage moje da se evo javim...bila sam jutros na punkciji, izvađene 4 js. punkcija je malkice boljela, ali ni približno koliko sam ja to zamišljala, a svega minuticu traje, tako da se to da izdržati. koliko su me injekcije ošamutile, voltaren i ta neka da me smuši, i poljaka se ne sjećam najbolje, kroz maglu, tako da su mi one sigurno toliko pomogle, kao da sam bila u nekoj poluanesteziji u ponedjeljak će me zvati da mi jave jesu li js i spermići malo ljubili
    vedre, javni se da vidimo kako je prošlo sve kod tebe? p.s.upoznale smo se jutrod u ordinaciji, divna je
    hvala na podršci, savjetima, informacija i snazi. sretno nammm

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

a ja sam danas nakon 5ivf napravila i prvu aih.sperma je bila odlična.postupak je prošao za tren.večeras i sutra kaže dr da utvrdimo gradivo.a sad sljedi ono najgore.....utrogestani
    mostarka vidim da ste stigli.drago mi je da smo se srele i upoznale.i mene su na prvom ivf totalno zamantali ali svaki drugi put mi je bilo ok.~~~~~~~~~~~za pon za extra embrije.pozdravi dragoga.

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

tek vidim da si ovdje pisala, također, pozdravi muža, spomenuli smo vas više puta kako nam je drago što smo se upoznali. drago mi je da je sperma ok i sad nadati se ************** ogromne za sve

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •