Stranica 32 od 32 PrviPrvi ... 22303132
Pokazuje rezultate 1,551 do 1,585 od 1585

Tema: ODBROJAVANJE 2012/1

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Loly prvotno napisa Vidi poruku
    Kiki

Ja prijavljujem punkciju u srijedu, zanima me koliko prije punkcije da popijem tableticu protiv bolova?
    mala bu, ja sam bila na punkciji prije 3 dana...Voltaren i normabel dobiješ 15 minuta prije punkcije, što je sasvim dovoljno da djeluje. ja sam bila kao opijena, i ostatk dana sam prespavala. kad sam se ustala, nisam ni imala osjećaj da sam bila na punkciji. traje veoma kratko i nije strašno koliko sam zamišljala...sretno

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Marlen , uh, ne znam što reći, nego drži se koliko je moguće!!!
    mostarka86, da nam za 14 dana objaviše veliku beturinu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!

Matko avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

molim vas ako mi ko moze rec,kako ste se osječale dok ste cekale betu?mislim fizički?kakve smetnje ,bolovi?nesto tako?
    od ovitrelle i ovulacije jako sam napuhana,jajnici stalno bolni.sada se malo smanjilo ali na mahove me zna bolit.
    Itko?

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ja sam imala lagano probadanje par dana, ništa značajno..
    A nakon punkcije i transfera sam se osjećala kao da sam puna zraka.. to je trajalo tek dan-dva..

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Matko koliko je prošlo od transfera?
    Probadanja u janicima znaju biti normalna, ipak su oni ''ispikani'' punkcijom
    Koliko si imala js? Jesi li jako napuhana? Mokriš normalno?
    Sve te ovo pitam jer vidim da imaš PCOS što često završi hiperstimulacijom.

Matko avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

nije transfer.ciljan odnosi.danas 8 dan.Prepala sam se prva dva dana,nakon ovitrelle.grozno.ovo mi je bilo prvi put da sam je primila,i prvi put sam imala terapiju femarom.Inace dobro sam reagirala i dobila 2 ljepa folikula.Nisam vise jako napuhana,cice samo povremeno bole.Jajnik se svako malo javlja da pokaze da je tu.
    Ali ako vi kazete da tako treba da bude,onda ok.Hvala

maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Matko, meni ovo kod tebe zvuci kao lagana hiperstimulacija. Vjerojatno je uz ta dva lijepa folikula bilo i nesto manjih, pa je situacija eskalirala kad je Hcg (stoperica) usao u igru. Prosla sam isto u zadnjem klomifenskom, neugodno ali je proslo za dva dana.
    Sto se boli tice, ne znam kako ostale pcos-ovke, ali ja sam na bolove vec navikla...bole jajnici u stimulaciji, ovulaciji, a najvise bole u anovulatornim ciklusima

mala bu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

odbrojavanje pocinje... danas et 2 bc....
    Sretno svim ostalim cekalicama-pikanja, folikulometrije, punkcije, embriotransfera, bete- uglavnom svega i svacega....
    Loly, nadam se da ti punkcija nije bila bolna i za tulum u labosu....

Matko avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

thx..sad mi je mnog lakse

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Evo i mene s punkcije, nije baš bilo bolno, sad malo probada ali sve podnošljivo. Dobili smo samo 3 js, a mm u ejakulatu nađeno 2-3 spermija , što znači da nam treba puuuuno sreće da se nešto i oplodi. Ujutro zovem da vidimo kakvo je stanje, mada mi ne miriše na dobro
    Mala bu želim ti sad puno strpljenja i samo opušteno, a svim curama jedan veeeeliki

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Loly pa jel mogao opet dati uzorak? sigurno će napraviti Icsi pa bude nešto za transfer..
    želim ti puno sreće..

Mery13 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

mala bu sretno za veliku betu~~~~~~~~~~~~~

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

drage moje, od sada sam i ja po prvi put, čekalica bete. taman sam došla iz splita, noćili smo sinoć, jer sam se plašila vozikati se 150 km do mostara netom nakon ET. ugl, 2 lijepa 8-stanična embrija su u maminoj pupi, i nadam se da će im se tamo svidjeti i da će ostati sve je odlično prošlo. dobila sam brevactide jučer, nakon ET i jednu injekciju za doma, koju trebaam dati u guzu u subotu. doktor P je zadovoljan. ostaje nam nadati se... za 14 dana beta ili test ( iako mislim da ću koji testić i ranije uraditi ).
    hvala svima na podršci, i narvno sretnoooo do nebaaaa

mari mar avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj mostarka86 prvotno napisa Vidi poruku
    drage moje, od sada sam i ja po prvi put, čekalica bete. taman sam došla iz splita, noćili smo sinoć, jer sam se plašila vozikati se 150 km do mostara netom nakon ET. ugl, 2 lijepa 8-stanična embrija su u maminoj pupi, i nadam se da će im se tamo svidjeti i da će ostati sve je odlično prošlo. dobila sam brevactide jučer, nakon ET i jednu injekciju za doma, koju trebaam dati u guzu u subotu. doktor P je zadovoljan. ostaje nam nadati se... za 14 dana beta ili test ( iako mislim da ću koji testić i ranije uraditi ).
    hvala svima na podršci, i narvno sretnoooo do nebaaaa
    Sretno i sad samo laganica....

Mery13 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Mostarka sretno...za veliku betu~~~~~~~~

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

hvala

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj tikica78 prvotno napisa Vidi poruku
    Loly pa jel mogao opet dati uzorak? sigurno će napraviti Icsi pa bude nešto za transfer..
    želim ti puno sreće..
    Fala tikice!
    Nakon punkcije su nas poslali da napravimo đir i popijemo kavu, kad smo se vratili mm je opet dao uzorak!
    Mislili su ga posalati na biopsiju testisa na urologiju, jer je i ta opcija bila dogovorena, ali su na kraju odlučili da ipak ne, jer s obzirom da sam ja dobila mali br js da se ne isplati praviti biopsijsu.
    A ništa, posli ću zvati pa ćemo viditi imali što za transfer.

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

joj nadam se da će vam biti sve ok.. da bude bar dva mišića za vratiti..

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

SIJEČANJ 2012. (1)
    Alcantra, VV, 2. IVF (nakon 1x AIH, i 1x IVF)

VELJAČA 2012. (8)
    veki85, VV, GEMINI
    danidani, VV
    zipica, VV
    sany7, prirodno (nakon 4.IVF, SD)
    Kiarad, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×AIH, 1×IVF)
    tlukaci5, Vg, TRIGEMINI
    crna ovca, IVFcentar, 1.IVF (nakon 1×AIH)
    Elena85, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×IVF)

OŽUJAK 2012. (24)

Trantincica, PFC, 1. ICSI
    Chiara, Maribor, 3.ICSI
    Ozana, 1.ICSI, Crnagora
    Sokica, IVF centar
    Njoka, Ri, 1.prirodni (nakon 1×AIH)
    Svilena, VV, 3.IVF
    Lutkica, Mb, 2.ICSI
    Orline, Bg
    Miba, IVFcentar, 4.polustimulirani(nakon 2×stim i 3×polustim)
    Nati, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×IVF, 1 sec, 1 prirodni)
    Malecka, VV, 3.stimulirani
    Thubbe
    LittleBirdie, prirodno (nakon 3×AIH)
    nina32, Ri
    izida, Ri
    lovekd, VV, 2.ICSI
    kilkeny, VV, 1.ICSI
    Bubzi, PFC
    Kiša, VV
    Mala Emma, 3.FET (nakon 1.ICSI)
    Giselle, Vili, sec+pri (nakon 1-ICSI)
    Samosvoja, Njemačka
    Pea, CITO, 2.IVF

TRAVANJ 2012.[/COLOR]
    Đerekica, VV
    Mury, VV
    Vitatesa, Mb
    VAANJA, Mb
    Spodoba, IVF centar, 3.ICSI prirodni
    PetraP
    sirena28, prirodno u čekanju 1.IVF

Čekalice bete~~~~~~~~~~

20.4 kinki
    20.4 MaliMimI
    23.4 zrinkič
    24.4 matko
    26.4 ayan
    26.4 Tomek1221
    27.4 butterfly101
    27.4 Vedre
    30.4 Snekica
    30.4 NADA II

Čekalice transfera~~~~~~~~~~
    18.4 mala bu, 17.4 mostarka86, CorinaII, mrvica7

Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~

18.4 Loly,,

Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
    BlaBla123, tatjana76, bili, MalaMa, lucija83, Laki, Mery13, kristina 1977, Markko Marttin

AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
    črkica, ,:suncica, dino84, vesnare

ON-GO~~~~~~~~~~~~

4.mjesec: ivka13, b.a.b.y., sanda1977, Pirica, jo1974, Hoću bebu, hrki, luci07, ivanamaricic, Bluebella, adria13, Reny 76, MARINA25, 1977,
    5.mjesec: Tikica78, marincezg, kiara79, Palcicazg, Melem33, kitty, tikki, BillieJean, kika222, M@tt, Bubimitka81, Melem33, drizl, Mare 85, Vrci, vulkan, Phiphy, Brunaa, piki,anaši1507 , strategija, Richy, Bab, maza975, darmar, Maybe baby, kameleon, Argente, geceta,
    6.mjesec: beilana, prava ovčica, Mary123, mufloncic, sejla, bubiloo, Olivera ,

Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
    aboni76, Abys, Achi, aleksandraj, Ameli, amyx, Anabanana, Anakob, anddu, antesa , applepie, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, Barbarella, Barkica, Bea, bebolino, Becky, believes, belma3, BigBlue , bobo32, bohinj, bonim, boss, brigitta, bubamara!, bubili, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, clover, cosmic, cvjet, cvjetć, Čičkolo, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, dea84, deniii, Desideria, Dhea, dim, *DJ*, dola, Dona, donatela, dorina199, dreamgirl, edinas, ELA28, elen, ema1, Evelyn73, Frodo, Gabi, Gabi25, gljiva, hedoniza, hope, hope31, inada, inana, Inna28, innu, ivana101, Ivana0409, iva.gita, iva77, ivanchi78, ivica_k , ivka, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , jojo, jopam, kiki30, kleopatra , kokos, krgina, kriistiina, kruca , laky, lastin rep, La-tica, lberc, LeeLaa, Legal alien, Lejla37, Leva, linalena, ljiljan79, luna1, maca papucarica, magi7, magnolija13, m arta, MAJA14, majahu, Maja_st, Mala Maja, malenaab, *Mare*, Mare41, mare77, marija_sa, mari mar, mario, Marlen , Marnel, marnie, Martinstoss, martuška, matahari, medena8, Medicandy, Meki, Mery0908, mery…, metkovk@, milasova8, Mini3, miny, mima235, mimi81,mishica_zg, Missixty, miška, monja, Morin, nana0501, Nana Mo, nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, Nina30, nina977, nirvana, njofra75, olea77, Orhideja, kkipilek, peugeot206, pinny, _plavusha_, plavuša 007, polo, pongo , prima, ptica1, renna , rimela , Rominka, Rose, RuMo, ruža82 , sabas, Sanja001, Sanja1, santana, sg12, sildad, skandy, slatkica, Smarta, sonječka, sos15, Spa, sunasce, Strašna, Štrumfet@, taca70, talia7, tantolina, tetadoktor, The Margot , Tigrical, tiki_a, Tina B, Tinkica, Toyota, TrudyC, Vali, valiana, venddy, vikica, Vita22, vrtirepka, Vuki, xena.mbk, weda, zasto_bas_mi, Zeena, zlatta, zlo28, Zvijezdica1, Želim bebu, zelimo_bebu

Dragi moji, linalena više ne može pisati listu pa bigblue i ja preuzimamo no isto smo rastrgane na sve strane. Gore sigurno ima grešaka pa eto,upozorite nas jer ne stignemo trenutno sve detaljno pratiti neki datumi ET nisu tocni, tj vec su gotovi pa ako i tu sto treba ispraviti, recite.
    Ako ima netko s malo vise vremena, slobodno nam pomogne

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Bigblue i geceta
    Evo prijavljujem transfer 23.4., oplodila se samo jedna jajna stanica
    Baš smo malo razočarani, prošli put je bila dosta slabija stimulacija i dobili smo 7 js, a sad nakon 23 decap., 15 gonala i 13 menopura samo jedna jajna stanica. Da sam imala više js, radili bi mm bbiopsiju, pa bi rezultat bio sigurno drugačiji. Ah, što je tu je, malo sam tužna, ali triba se nadati..

mala bu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Geceta i Bigblue- svaka vam cast cure!!!! Mozete me sad prebaciti na listu cekalica bete 30.4.(iako bi realno mogla vec i 28.4. buduci su bile blastociste i 5 dno transfer?)
    Loly, drzim fige- nek bude jedna ali vrijedna...sretno u pon...

mala bu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Geceta i Bigblue- svaka vam cast cure!!!! Mozete me sad prebaciti na listu cekalica bete 30.4.(iako bi realno mogla vec i 28.4. buduci su bile blastociste i 5 dno transfer?)
    Loly, drzim fige- nek bude jedna ali vrijedna...sretno u pon...

Matko avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Sretno svima,i bozji blagoslov da sve dobijete pozzitivne bete,i u naručju drzite svoju dječicu.

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ja sam svrstana u "Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~" a trebam biti u "on-go" za 5.mj.
    Ali nema veze, bitno da sam tu negdje...

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Geceta i Bigblue, kao i mala bu, i ja sam sada čekalica bete

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

geceta i bigblue
    Ja bi rado da sam u 5mj na on-go ali tad idem samo na konzultacije za dalje pa sam do daljnjeg hrabrica i čekalica.
    Svima šaljem pozitivne vibrice i da vas roda što prije posjeti sa malenim smotuljcima

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Drage mamice i buduce mamice! Ja sam majka 20 mj Marka i Leona jos malo 2mj! Lezajuci u bolnici (9dana nakon poroda), cula sam raznih prica! Naravno sve zavrsene sa bebicom u ruci! Cak jedna mamica 45x na oplodnji! Zato vam zelim puno snage i sve je moguce, zelim vam da ne odustajete i da vam beta rasteeee i rasteeee! I da sto prije cujete djecji plac! Uvjerena sam da ce tako i biti

MalaMa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

drage cure, prijavljujem punkciju sutra. obzirom da imamo dva folikula nadam se da nešto bude od toga. sretno svima!!!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

MalaMa
    zelim ti sutra 2 dobre jajne stanice i da prodje cim bezbolnije.
    Kod mene isto bila samo 2 folikula i sad cuvam 2 mrve (valjda su jos uvijek tu ).
    Sretno i da se javis sa dobrim vijestima.

Mery13 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Malama sretno sutra na punkciji

dreamgirl za veliku betu~~~~~~~~~~~~

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Danas vračene dvije mrvice treći dan.....čekamo betu 30.04 i nadamo se......

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

BB i geceta super za Listu i hvala za preuzimanje

a curama koje čekaju betu da brzo prođe i naravno da bude pozitivno

velka pusa svima i sretno

Mery13 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

CorinaII sretno za veliku betu~~~~~~~~~~~~~

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj geceta prvotno napisa Vidi poruku
    SIJEČANJ 2012. (1)
    Alcantra, VV, 2. IVF (nakon 1x AIH, i 1x IVF)

VELJAČA 2012. (8)
    veki85, VV, GEMINI
    danidani, VV
    zipica, VV
    sany7, prirodno (nakon 4.IVF, SD)
    Kiarad, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×AIH, 1×IVF)
    tlukaci5, Vg, TRIGEMINI
    crna ovca, IVFcentar, 1.IVF (nakon 1×AIH)
    Elena85, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×IVF)

OŽUJAK 2012. (24)

Trantincica, PFC, 1. ICSI
    Chiara, Maribor, 3.ICSI
    Ozana, 1.ICSI, Crnagora
    Sokica, IVF centar
    Njoka, Ri, 1.prirodni (nakon 1×AIH)
    Svilena, VV, 3.IVF
    Lutkica, Mb, 2.ICSI
    Orline, Bg
    Miba, IVFcentar, 4.polustimulirani(nakon 2×stim i 3×polustim)
    Nati, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×IVF, 1 sec, 1 prirodni)
    Malecka, VV, 3.stimulirani
    Thubbe
    LittleBirdie, prirodno (nakon 3×AIH)
    nina32, Ri
    izida, Ri
    lovekd, VV, 2.ICSI
    kilkeny, VV, 1.ICSI
    Bubzi, PFC
    Kiša, VV
    Mala Emma, 3.FET (nakon 1.ICSI)
    Giselle, Vili, sec+pri (nakon 1-ICSI)
    Samosvoja, Njemačka
    Pea, CITO, 2.IVF

TRAVANJ 2012.[/COLOR]
    Đerekica, VV
    Mury, VV
    Vitatesa, Mb
    VAANJA, Mb
    Spodoba, IVF centar, 3.ICSI prirodni
    PetraP
    sirena28, prirodno u čekanju 1.IVF

Čekalice bete~~~~~~~~~~

20.4 kinki
    20.4 MaliMimI
    23.4 zrinkič
    24.4 matko
    26.4 ayan
    26.4 Tomek1221
    27.4 butterfly101
    27.4 Vedre
    30.4 Snekica
    30.4 NADA II

Čekalice transfera~~~~~~~~~~
    18.4 mala bu, 17.4 mostarka86, CorinaII, mrvica7

Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~

18.4 Loly,,

Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
    BlaBla123, tatjana76, bili, MalaMa, lucija83, Laki, Mery13, kristina 1977, Markko Marttin

AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
    črkica, ,:suncica, dino84, vesnare

ON-GO~~~~~~~~~~~~

4.mjesec: ivka13, b.a.b.y., sanda1977, Pirica, jo1974, Hoću bebu, hrki, luci07, ivanamaricic, Bluebella, adria13, Reny 76, MARINA25, 1977,
    5.mjesec: Tikica78, marincezg, kiara79, Palcicazg, Melem33, kitty, tikki, BillieJean, kika222, M@tt, Bubimitka81, Melem33, drizl, Mare 85, Vrci, vulkan, Phiphy, Brunaa, piki,anaši1507 , strategija, Richy, Bab, maza975, darmar, Maybe baby, kameleon, Argente, geceta,
    6.mjesec: beilana, prava ovčica, Mary123, mufloncic, sejla, bubiloo, Olivera ,

Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
    aboni76, Abys, Achi, aleksandraj, Ameli, amyx, Anabanana, Anakob, anddu, antesa , applepie, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, Barbarella, Barkica, Bea, bebolino, Becky, believes, belma3, BigBlue , bobo32, bohinj, bonim, boss, brigitta, bubamara!, bubili, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, clover, cosmic, cvjet, cvjetć, Čičkolo, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, dea84, deniii, Desideria, Dhea, dim, *DJ*, dola, Dona, donatela, dorina199, dreamgirl, edinas, ELA28, elen, ema1, Evelyn73, Frodo, Gabi, Gabi25, gljiva, hedoniza, hope, hope31, inada, inana, Inna28, innu, ivana101, Ivana0409, iva.gita, iva77, ivanchi78, ivica_k , ivka, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , jojo, jopam, kiki30, kleopatra , kokos, krgina, kriistiina, kruca , laky, lastin rep, La-tica, lberc, LeeLaa, Legal alien, Lejla37, Leva, linalena, ljiljan79, luna1, maca papucarica, magi7, magnolija13, m arta, MAJA14, majahu, Maja_st, Mala Maja, malenaab, *Mare*, Mare41, mare77, marija_sa, mari mar, mario, Marlen , Marnel, marnie, Martinstoss, martuška, matahari, medena8, Medicandy, Meki, Mery0908, mery…, metkovk@, milasova8, Mini3, miny, mima235, mimi81,mishica_zg, Missixty, miška, monja, Morin, nana0501, Nana Mo, nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, Nina30, nina977, nirvana, njofra75, olea77, Orhideja, kkipilek, peugeot206, pinny, _plavusha_, plavuša 007, polo, pongo , prima, ptica1, renna , rimela , Rominka, Rose, RuMo, ruža82 , sabas, Sanja001, Sanja1, santana, sg12, sildad, skandy, slatkica, Smarta, sonječka, sos15, Spa, sunasce, Strašna, Štrumfet@, taca70, talia7, tantolina, tetadoktor, The Margot , Tigrical, tiki_a, Tina B, Tinkica, Toyota, TrudyC, Vali, valiana, venddy, vikica, Vita22, vrtirepka, Vuki, xena.mbk, weda, zasto_bas_mi, Zeena, zlatta, zlo28, Zvijezdica1, Želim bebu, zelimo_bebu

Dragi moji, linalena više ne može pisati listu pa bigblue i ja preuzimamo no isto smo rastrgane na sve strane. Gore sigurno ima grešaka pa eto,upozorite nas jer ne stignemo trenutno sve detaljno pratiti neki datumi ET nisu tocni, tj vec su gotovi pa ako i tu sto treba ispraviti, recite.
    Ako ima netko s malo vise vremena, slobodno nam pomogne
    bravo cure za težak zadatak, super ste ovo obavile...

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Hvala Vam na pomoći oko izmjena, evo nesto je promijenjeno/nadopunjeno a i otvoreno je novo odbrojavanje kako bi se sve lakše popratile, http://forum.roda.hr/threads/72927-Odbrojavanje-2-2012

Stranica 32 od 32 PrviPrvi ... 22303132

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •