Results 1 to 32 of 32

Thread: Lidl u Brežicama

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Adrijana's Avatar

Quote Originally Posted by dalmatinka View Post
    Kod mene ljetuju slovenci koji redom tvrde da im je jeftinije kod nas.
    Mislim da su rekli konkretno da su jeftinije pelene i kruh , ali i puno drugih stvari.
    Npr. čak su nosili sadnice rajčice i paprike u sloveniju jer su kod njih 1 euro ,a kod nas 3 kn.
    Ja živim na granici sa Slovenijom. U Lendavi sam jednom tjedno zbog Hofera, Lidla, pa čak i Spara. Puno stvari je dosta jeftinije, dobije se i Tax Free. A da nije povoljnije ne bi se kolone autiju iz Hr slijevale preko granice. Kad god dođem u Lendavu viđam samo naše registracije. Ali nikad nisam vidjela niti jednog Slovenca da kupuje kod nas. Čak i Mađari hodaju u Lendavu.
    Moji rođaci iz Maribora koji imaju kuću u Međimurju, kad dolaze u Hr prvo si napune gepek hranom u svom Lidlu i Hoferu jer im je kod nas jako skupo.
    Žalosno, ali je tako.
    I nije to samo špeceraj. Oprema za djecu, igračke, auto-gume i sl. Po sve se ide u Slo.

Quote Originally Posted by Adrijana View Post
    Ja živim na granici sa Slovenijom. U Lendavi sam jednom tjedno zbog Hofera, Lidla, pa čak i Spara. Puno stvari je dosta jeftinije, dobije se i Tax Free. A da nije povoljnije ne bi se kolone autiju iz Hr slijevale preko granice. Kad god dođem u Lendavu viđam samo naše registracije. Ali nikad nisam vidjela niti jednog Slovenca da kupuje kod nas. Čak i Mađari hodaju u Lendavu.
    Moji rođaci iz Maribora koji imaju kuću u Međimurju, kad dolaze u Hr prvo si napune gepek hranom u svom Lidlu i Hoferu jer im je kod nas jako skupo.
    Žalosno, ali je tako.
    I nije to samo špeceraj. Oprema za djecu, igračke, auto-gume i sl. Po sve se ide u Slo.
    ja nikad nisam bila u slo i nemam pojam osim ono što mi oni kažu , a kod mene su uglavnom iz Ljubljane , možda to ima veze .
    Čak su i zube popravljali kod nas , frizeru idu pod obavezno. Ok , to ne spada ni pod lidl ni pod troškove hrane ...