Povremeno pogledam onu emisiju dr Oza. Nije da me nešto oduševljava taj američki senzacionalizam i prenaglašenost emocija i svega ostalog ukalupljenog u te tv emisije, ali prijemčljiva sam na takav sadržaj.
Nedavno je imao emisiju u kojoj je na kraju u svom poznatom dramatičnom tonu preporučio kako bi svaka žena iznad 40 trebala uzimati jedan (ili dva?) baby aspirina kao prevenciju raznim oblicima raka, kardiovaskularnih bolesti i još nekih dijagnoza. Kako sam i sama uskoro u ovoj dobnoj skupini, a i obiteljska anamneza mi nije baš nešto bajna što se tiče krvožilnih problema spremila se Bodulica u kupovinu čudotvornih tableta. No prije toga sam išla malo proguglati i naiđem na oprečna mišljenja, npr. na ovaj članak http://www.24sata.info/lifestyle/zdr...m-osobama.html
E sad, pošto mi portal 24 sata i nije neki mjerodavni izvor, ali ni ovaj dr Oz mi nije neka alfa i omega u području medicine pitam vas što mislite o ovome?
Ali da ste ga samo čuli kako je samo uvjerljivo govorio i zagovarao uzimanje aspirina kao prevenciju svih mogućih bolešćina mislim da bi i vas najrealnije doveo u sumnju. Ili je farmaceutski plaćenik ili čovjek zna što govori
![]()
Vaša razmišljanja i preporuke, molim![]()