-
A čuj, ne želim ti se podsmjehivati jer nemam zašto, ali imam skroz drugačiju koncepciju u glavi što se tiče nekih tvojih stavova pa ne bih baš ulazila u neke rasprave.
Sjećam se slučaja sa tvojom curicom i neopisivo mi je drago da je sve prošlo u redu i da si tu lekciju savladala. Ali ne razumijem ovaj tvoj animozitet prema cijeloj liječničkoj struci. I ja sam se u svom životu susretala sa nekim liječnicima koji ne zavrijeđuju tu titulu ili mi po nečem drugom nisu odgovarali, ali onda sam mijenjala te osobe za one koje su mi ulijevale više povjerenja i za koje sam vjerovala da rade u interesu moje djece i mene.
Osobno, dosta stvari sam s neta naučila, ali ne bih se u praksi isključivo oslanjala na tu vrstu znanja i iskustava. Mislim da se previše oslanjaš na neke forumske priče i osobe i koliko je to nekad dobro, treba znati imati i odmak od toga. Možda ti neke stvari izgledaju ispravno i kul kad ih čitaš, ali to ne mora značiti da je to baš ispravno za tebe i tvoju obitelj.
Što se tiče krvnog tlaka, krvnih grupa i neotvaranja prilikom poroda znanje koje imam o tome sam stekla informiranjem kod liječnika i nešto malo guglanjem
, a onda te informacije sebi prezentiram onako kako se meni čini da trebam. Imam hipertenziju i pijem lijek za tlak, rh faktor mi je negativan, suprugov pozitivan te sam se morala posebno i pojačano kontrolirati tijekom trudnoća, a što se tiče otvaranja nisam imala nekih problema iako sam imala obadva inducirana poroda.
I osobno, ne sviđaju mi se ove krajnosti koje se provlače kroz tvoj post, a i postove pojedinih forumašica. S jedne strane sve prirodno je bogomdano, a ovo što nam je nekakav napredak i modernizacija donjela je zlo od kojeg treba bježati. Mislim da je istina negdje u sredini. Odnosno, ne da mislim nego čvrsto vjerujem u to.
S jedne strane
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma