kata.klik,pa nisam ni rekla,procitaj dobro.
Nisi me shvatila.Rekla sam da bi ishrana bila No 1.Dakle neupitno bi mjenjala ishranu,i poradila na svemu mogucem.I to bi bio moj dodatni trud na cijelu stvar.I covjek iz knjige je isao na kemoterapije,ali je njegovo izljecenje poslije doslo uz pomoc ishrane i sokova,i detoksikacije,da bi na kraju imali i svoj ranc na kojem dolaze ljudi sa istim problemima.
Ne odbijam u potpunosti medicinu,samo kazem da preventivno radim na svojem zdravlju,a kad je bolest u pitanju zavisi sta je.Ako je nesto vise,paralelno s medikamentima idemo prirodno lijecenje,ili ako je nesto manje,tipa afte,ili moj zeludac,ili djeciji kasalj,ili virusna gripa...tu uvijek idemo s prirodnim lijekovima.

Molim vas da govorimo lijepim tonom.
rosa,ne nerviraj se.Ja sam napisala svoje shvatanje religije,a toliko religija na svijetu imas da kad bi ti sve cula,kakva bi tek onda tvoja reakcija bila.
Zasto te smeta moje shvatanje i moj pristup necijoj smrti ili bolesti?Ja zadovoljna s tim,osjecam smiraj,isto kao sto ti mozda osjecas na necem drugom.Individualna stvar.
Ne bih se mogla zamisliti bez religije u gubitku drage osobe.