Pokazuje rezultate 1 do 50 od 193

Tema: Moja pitanja i dileme

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    alef avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

....meni se povraća...
    ...Je, to joj je malo jači biser, kaj je je...
    ...al'brate mili to se il neko zahebava il nije mentalno zdrav...
    Vama su ovo primjereni odgovori na sasvim normalno i uljudno napisano necije vjerovanje? Naravno da mozete misliti da su gluposti ili se iscudjavati, ali nacin na koji to radite je uvredljiv.
    Posljednje uređivanje od alef : 10.02.2012. at 07:25

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

kao čovjeku i kao vjernici izjava da bolest pročišćava vrijeđa moj zdravi razum,
    kojeg još uvijek imam, unatoč bolesti koja me očito nije dovoljno pročistila.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa Vidi poruku
    kao čovjeku i kao vjernici izjava da bolest pročišćava vrijeđa moj zdravi razum,
    kojeg još uvijek imam, unatoč bolesti koja me očito nije dovoljno pročistila.
    ono što sam htjela reći je da ne vjerujem u to da je bolest kazna, pokora, iskušenje, pročišćenje ili bilo što drugo.
    jer kome bi ono dobro došlo, meni sa trideset i kojom i mojom bolešću ili bratu sa 20 i kojom i karcinom, od čega nas je zapravo pročišćavalo,
    da smo se promijenili jesmo, oboje, u nekim stvarima pozitivno, ali u nekima nakon svega bogme nekome možda i negativno.
    ili mi nismo bili dovoljno... nešto, da bi bili pročišćeni.
    sad sam se ja dotaknula te pročišćenosti, ali meni je to nešto što stvarno nema smisla.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •