Pokazuje rezultate 1 do 44 od 44

Tema: Bebe od 3 mj

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ako tak kažete, onda je to normalno.
    Iris, reflex je Moorov, ima ga Smehuljica još uvijek ali manje. I ne brini... mislim da nije trauma, ja sam imala super trudnoću, iako je bio CR, nije bila odvojena od nas ni trenutka (skin to skin s tatom 5 min po dolasku na svijet). A bogme im je i karakter sličan, s njom se ne meže vježbati jer odmah ukoči laktove i koljena. I smije se pritom i uživa. Valja misli da je cilj pružiti otpor.
    Posljednje uređivanje od Mojca : 13.02.2012. at 21:50

paulina55 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

samo za info prisutnima...........sada smo u našojj fazi uspavljivanja......spava 2 min pa se probudi, pa kme kme..a aaaa.....pa mu dam dudu , pomazim ga i izađem iz sobe, pa je miram 3 min, pa onda opet, i to tako traje cca 30 min i onda zaspe, u svom krevetiću, ne spava sa nama, samo pred jutro oko 7 kada se probudi, onda ga prebacim kod nas

Iris avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Ako tak kažete, onda je to normalno.
    Iris, reflex je Moorov, ima ga Smehuljica još uvijek ali manje. I ne brini... mislim da nije trauma, ja sam imala super trudnoću, iako je bio CR, nije bila odvojena od nas ni trenutka (skin to skin s tatom 5 min po dolasku na svijet). A bogme im je i karakter sličan, s njom se ne meže vježbati jer odmah ukoči laktove i koljena. I smije se pritom i uživa. Valja misli da je cilj pružiti otpor.
    hvala na utjesi,ja sam dala maximum od sebe da njegova dobrodošlica na svijet bude najbolja moguća,ali eto na neke nepredviđene okolnosti se ne može utjecati,taj dio mi je ponekad jako teško prihvatiti.otud i ta briga da je zato takav.
    a to što kažeš za otpor,to i moj radi.baš tako,kao da mu je to i cilj.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •