meni su se trudovi pred kraj nekak stabilizirali, dolazili su u relativno pravilnim vremenskim intervalima (bar mi se tak cinilo). na drugom porodu mi je vodenjak bio puko prije nagona za tiskanje jer sam kuzila da mi se u trudu slijeva voda po nogama. na trecem mi nije ni kap iscurila dok sam tiskala, sve je izaslo nakon bebe. oba izlaska su imala svoj tempo. ja nisam tiskala voljno, nego bi si dala oduska kad ne bi mogla samo propustiti prolazak. (malo tesko za opisati).
racunam da je taj zadnji dio (prolazak kroz kanal i tiskanje) trajao oko sat vremena, mozda i vise, sat i pol. ko bi tocno znao kad nisam znala di sam, nego ovako retrospektivno pokusavam izracunati.
polozaj oba puta klececi, s tijelom nagnutim naprijed.

). na drugom porodu mi je vodenjak bio puko prije nagona za tiskanje jer sam kuzila da mi se u trudu slijeva voda po nogama. na trecem mi nije ni kap iscurila dok sam tiskala, sve je izaslo nakon bebe. oba izlaska su imala svoj tempo. ja nisam tiskala voljno, nego bi si dala oduska kad ne bi mogla samo propustiti prolazak. (malo tesko za opisati).
Odgovori s citatom