Pokazuje rezultate 1 do 50 od 122

Tema: odgoda upisa u skolu - iskustva

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Napiši tih par rečenica na papir, svoje mišljenje, razloge za odgodu, naslovi to "Zahtjev za odgodu upisa djeteta u školu u šk. god..",

Napiši da za dijete xx, rođeno tada i tada tražiš odgodu upisa u šk. god.
    Razlozi traženja odgode su slijedeći: smatram da moje dijete nije zrelo za polazak u školu jer...
    pokazuje srameđljvot, ovo , ono, št aveć znaš, ....intelektualna zrelost nije dovoljna, potrebna je i emocionalna, motorička....koncentracija

Uz to priloži, ako imaš, istih takvih par rečenica pod nazivom "Mišljenje..." od psihologice ili koga već.
    Ja sam ponijela taj svoj papir na dogovoreni datum pregleda kod doktora u Dom zdravlja, tzv, komisije za upis, a to je najčešće jedan liječnik.
    Kad se javiš u Dom zdravlja, tamo gdje pripada škola u koju upisujete dijete, dobijete termin tog pregleda/razgovora.
    Liječniku sam to pokazala i odlučno ponovila sve što sam imala za reći o odgodi.
    On taj Zahtjev nije uzeo već je rekao da je dovoljno što to roditelj traži i da će nam stići pisano rješenje o odgodi. On sam je napisao na nekom listiću papira samo kratko, rečenicu, nešto kao - tražena odgoda, koju sam pokazala pedagogici u školi, tako da dijete ne mora na upis, jer smo malo duže čekali taj "službeni papir".
    Posljednje uređivanje od Nena-Jabuka : 09.02.2012. at 14:04

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •