-
Oprostite, bila sam možda nejasna.. odgoda bi bila zbog možebitnog socijalno-emocionalnog aspekta. On je veliki emotivac i imali smo prije 1,5godinu razgovor s psihologicom da nije u rangu vršnjaka.
Obzirom da se na kraju pokazalo da je tu odluku ona temeljila na procjeni dvije odgojiteljice koje su bez iskustva tek počele raditi u vrtiću, prilično sam sada skeptična na njenu procjenu. Naime, prije 4mj smo bili ponovo na razgovoru i rekla nam je da se on jaaako promijenio, da je i dalje emotivan i da će takav uvijek biti, te da i dalje zna odreagirati burno, ali to je sada jako rijetko. I napomenula da će dati pravu procjenu kasnije. Isti dan smo razgovarali i sa njegovom tetom (ove dvije su u međuvremenu otišle) koja ima iskustva i ima svoje dvoje djece.. koja je rekla da je on skroz u skladu djece njegove dobi. I da obzirom da je kognitivno na većoj razini, da moguće da emocionalni razvoj kasni. Ali nije dramatičan kako nam je bilo rećeno prije.. zapravo nije tako baš tim riječima rekla, ali nam je dala do znanja da je po njoj to bila loša procjena.
Još jedna stvar je da je pola starije grupe od njega ostalo u vrtiću, djeca koja znaju i čitati i pisati i apsolutno su spremna za školu i zakonski i nezakonski.. Ostali su jer eto, roditelji odlučili da djeca još malo guštaju u vrtiću. I slijedom toga ni ja ne želim svoje dijete mučiti sa školom ranije, ako će pola njih u razredu biti starije godinu dana od njega. 
Znam da ima dosta za odluku, samo me zanima vaše mišljenje. Osim djece u vrtiću znam još par roditelja koji su svoju djecu odgodili i stekla sam dojam da rijetko tko ne odgađa dijete koje je rođeno u veljači i ožujku.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma