Da i zato kažem da nije korektno jer ovi manji teško mogu konkurirati ovima starijima (zrelijima).
Sigurno da ima izuzetaka, no generalno teško da će zaigranije dijete bolje naučiti predmet nego ono koje je ozbiljnije. Namučiti će se i mlađe dijete i njegovi roditelji da bude u korak sa starijima.
Šbb, kbb. Možda na kraju se desi to da ga upišemo sa 6,5 i u razredu im ne bude nitko tko je odgođen i sve prođe u najboljem redu. A možda su u šumi.
Benti ovakav sustav školstva.

Spajalica, takav je i moj.. ne želi ostati u igraonici, ali rođendani sa njegovim društvom iz vrtića su druga priča. I moram reći da jednom na igralištu se lako/brzo sprijateljio sa dječakom koji ide u 3 razred. Imao je nekakvu igricu (nitendo..nešto), a moj mališa je došao do njega sjeo na klupicu prvo gledao, a onda počeo i razgovarati. Samo što nisam tamo hiperventilirala kada sam to vidjela. Nekako se ufam da će naći prijatelje u školi. Samo ako ostane u vrtiću solo biti će poprilično tužan.

Ne želim se više opterećivati. Otići ćemo privatno dr.Sever pa ćemo vidjeti što dalje.