-
Evo nas s novim problemom. K. je jučer složila cijelu frku u maloj školi, i teta mi je rekla da ona odbija radit bilo što što se zada, s tim da do sada nije surađivala a jučer je krenula histerično plakat, da je umorna i da želi mamu, i ne želi radit to što drugi rade, s tim da inače rado crta, igra se i ostalo po svojoj volji. I kaže teta da smatra da je ona emocionalno nezrela za školu, i da bi bilo pametno da do testiranja za školu napravimo obradu, jer će je oni svakako tražit.
Ono što mene muči je to da će ona u 8. mjesecu napunit punih 7. godina, i da nisam sigurna što se tiče odgode jer bi slijedeće godine imala punih 8. Još nam je bitno to da bi sada imala dvoje djece iz susjedstva s kojima bi išla u školu, a slijedeće neće imat nikog u krugu par km.
S druge strane s obzirom da je ona imala dosta razno raznih problema i da je prije 2 godine psihologica u SUVAG-u rekla da joj je koncentracija dosta slaba, i da bi se to moglo razvit u poremećaj pažnje nisam ni sama pametna.
Ili bi možda bilo pametno da zatražim testiranje od vrtićkog psihologa (barem za početak) jer su nam rekli da to možemo.
Dal netko zna gdje se najmanje čeka na obradu (na uputnicu), ali mi je bitno i da se kvalitetno odradi, tak da to stignemo odradit do testiranja za školu. Ne znam dal bi to mogla odradit u Poliklinici za zaštitu djece grada Zagreba, jer su mi se oni dopali kad sam bila s R. tamo, ili SUVAG, Klaićeva (tamo su nam svi ostali specijalisti).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma