Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 118

Tema: Tema za novinare- ZABA- pljačka ili ne?

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

bravo, to je dobra informacija!

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Viš, viš, Jurišnik, znala sam ovo za 5 transakcija, ali nisam znala da i ove bez naknade svrstavaju u onih 5 besplatnih mjesečno.

Vid' ti njih!

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

eto ti tajne zanata! kako doci do tih info inace ?

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Meni je od svega najstrašnije mijenjanje pravila igre u hodu. Pa tako vjeruješ da ti je u onom starom 1 za sve paketu bio i napr. žiro račun, a oni nakon godinu dana odluče izuzeti žirac iz paketa, pa ti lijepo grickaju 5kn svaki mjesec godinama da i ne primijetiš jer te nitko o tome ne obavijesti. Isto je bilo i s dostavom izvoda - odjednom vidiš na netu kako ti nestaje 5-6-7 kn svaki mjesec. Pa ti ponude da uzmeš i SMS o promjeni stanja na žircu jer je BESPLATNO, pa odjednom počnu naplaćivati...
    A sve je pokriveno ovim sitničkim slovima u ugovoru:

"Banka ima pravo za cijelo vrijeme trajanja ovog ugovora, slobodno u odnosu na svaki pojedini model Paket-računa, uvrštavati u Paket-račun nove, mijenjati ili ukidati postojeće bankarske pogodnosti i nebankarske usluge..."

jedino nigdje ne piše da te o tome moraju obavijestiti.

Posljednje uređivanje od čokolada : 09.02.2012. at 14:50

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

I ja radim u zabi...tek sad vidjeh ovu temu...jedna jako jako bitan stvar koju nisam sigurna je li ovdje itko spomenuo. Ali pretpostavljam da nije jer mi se čini da ovdje populacija ne koristi dozvoljeno prekoračenje.
    U dinamičjoj lepezi, toj za 60kn, postoji mogućnost velikog dozvoljenog prekoračenja (u ovom modelu za 20 kn ograničen je dozvoljeni minus na 10000kn, a obročna otplata na 5000kn) i obročne otplate maestro karticom. Što jako jako puno ljudi koristi, a ujedno je i manja kamata na to isto dozvoljeno prekoračenje. Pa ako računate da netko imam minus od 20.000kn i više, ako mu je kamata na taj minus 2% manja da mu se to ipak isplati.
    Da ne govorim o dodatnim mogućnostima kao što su putno osiguranje, pomoć na cesti (koja stvaaaarno funkcionira super) i da ne nabrajam dalje.
    Ljudi se obično fokusiraju na ta dva -tri računa i jednu karticu (a nemali broj ljudi ima po dvije kreditne kartice) i naravno da im se po toj računici ipak više isplati nešto jeftinija varijanta paketa odnosno lepeza. Ne znam kaj bi vas zanimalo i o čemu bi pisala pa pitajte kaj vas zanima.

Znam da ima svakakvih ljudi koji svakako rade, ali napisati da je netko plaćen da laže mi je jako ružno. Jer taj netko za tu laž može dobiti dobro po nosu tak da....To da ne zna to se mogu složiti, ali da je potplaćen da laže...mislim svašta!

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

P.S. Postoji lepeza i za 90 kn i ima onih koji je sami žele

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ne kužim zakaj ne pređetr u drugu banku.
    Jer u privrednoj banci za net banking MM plača 8kn mjesečno i nije morao uzimati nikakve lepeze.
    A što se tiće tih lepeza znam da je i moje mama imala problema.
    Niako da ih zatvori stalno su je nekud vozal ne znam točno proceduru ali znam da je bila ljuta

Dalm@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Meni bome paše Lepeza!
    Bome sam ja više koštala nju nego ona mene; jednom šlepanje, jednom vodoinstaliranje.
    Posljednje uređivanje od Dalm@ : 09.02.2012. at 21:51

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Pa stvar je u tome što puno ljudi nema pojma kaj ima.
    E zaba sama po sebi košta 10 kn mjesečno. Ako nije u nikakvoj lepezi.

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

super zibba da si se javila! mi tu samo nagadamo i jadamo se, neka konstruktivna pomoc je dosla
    nego imam pitanje- zelim sad zatvoriti tu lepezu i prebaciti se na tih 20kn. sto tocno trebam traziti s obzirom da imam i master i žiro i tekuci i devizni otvoren+ imam kredit. kolika je naknada po kartici ako bi htjela ostaviti koju? da li se nesto naplacuje prebacivanje s lepeze na 20kn opciju? pitam sto tocno reci jer sam gotovo svaki put kad sam pitala nesto u toj banci dobila odgovor "to se ne moze", kao i zadnji put (opisano u postu iznad) no tad sam dosla jako informirana i nisam pustala dok nisam dobila sto sam htjela.
    Sorry, na kompu sam samo malo ujutro i nešto ovako kasno navečer.

Nema problema prilikom prebacivanja s lepeze na asistenta, on uključuje tekući, devizni račun, e-zabu i m-zabu, max 10.000,00 kn dozvoljenog minusa, obročnu otplatu i 5 besplatnih transakcija putem e-zabe. Ako ti ne treba žiro zatvori ga da dodatno ne plaćaš onih 5 kn mjesečno. Ostaje u tom slučaju kartica koja je 150,00 ( master)-200 ( ostale tipa go, visa itd) kn godišnje ovisno koju imaš.
    U dinamičnoj lepezi osim računa( tek, dev i žiro, te dev žiro) i kartica imaš i paket koji sadrži: pomoć u kući ( tipa recimo razbije ti se prozor u ovo hladno vrijeme nazoveš i pošalju majstora, plaćaš samo materijal dok je trošak rada besplatan, isto tako kod puknuća cijevi, zaključanih vrata stana i sličnih hitnih intervencija), pomoć na cesti, medicinska pomoć u RH ( dostava lijekova, posjet liječnika i/ili medicinske sestre kući) te putno osiguranje ako se putuje van RH koje sadrži dosta toga. Dozvoljeni minus je visine tri mj primanja do max 30.000,00 kn. Dva opunomočenika su bez naknade i isto tako master opunomočenik, te svaki mjesec 15 besplatnih transakcija putem e-zabe.

Koji su računi bez naknade u e-zabi ne znam, moram priznati da se to povremeno mijenja pa više nisam sigurna jer ne radim zbog porodiljnog i nisam baš informirana o tome.

Pa tako vjeruješ da ti je u onom starom 1 za sve paketu bio i napr. žiro račun, a oni nakon godinu dana odluče izuzeti žirac iz paketa, pa ti lijepo grickaju 5kn svaki mjesec godinama da i ne primijetiš jer te nitko o tome ne obavijesti.
    Do prije izvjesnog vremena se nisu uopče naplaćivale naknade po žiro-računu, nikome bez obzira na paket ili ne, tako da nije imalo veze jel on uključen u cijenu ili ne, mi smo morali raditi mnoge promjene ugovora zbog novog naplaćivanja jer je trebalo uključiti žiro u lepeze. Obavijesti su slane cca 3 mj prije početka naplate da oni kojima taj rn nije potreban da ga dođu zatvoriti. Znam jer su mi masovno dolazili na šalter baš s pismom da što to mi time želimo reći.

Posjedovanje lepeze nema nikakve veze sa kamatama na kredite, već samo na kamate na dozvoljeni minus, jer je kamata samo u računu i platnom asistentu 11,99%, dinamičnoj lepezi je 10,99 %, a u elastičnoj lepezi koja je 90,00 kn mj je kta 9,99% godišnje.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj trampolina prvotno napisa Vidi poruku
    . Imamo 2 tekuća i 2 devizna, nisam uočila nikakve pri****je. Drugi je par cipela što nam je lepeza skupa (iako plaćamo 1 za 2) i što smo ugovorili Mbanking kojeg malo i nimalo koristimo.
    Da li može pojašnjenje vezano za ovo boldano? Muž i ja oboje imamo Lepezu i plaćamo svatko 60 kn - da li "1 za 2" znači da bi mogli plaćati zajedno 60 kn a da nam ostanu iste usluge uključene kao što imamo i sad?
    Posljednje uređivanje od frnjok : 11.02.2012. at 22:33

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

FRNJOK- ima opcija Obiteljske lepeze, dakle ti i muž imate zajedno lepezu za 60,00 kn. Razlike od ove posebne je da nema besplatnih transakcija, možete imati još jedan dodatni tek rn koji je zajednički. U stvari evo link tu sve piše:

http://www.zaba.hr/home/wps/wcm/conn...obitelj_lepeza

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Zibba, hvala!

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj zibba prvotno napisa Vidi poruku
    FRNJOK- ima opcija Obiteljske lepeze, dakle ti i muž imate zajedno lepezu za 60,00 kn. Razlike od ove posebne je da nema besplatnih transakcija, možete imati još jedan dodatni tek rn koji je zajednički. U stvari evo link tu sve piše:

http://www.zaba.hr/home/wps/wcm/conn...obitelj_lepeza
    Baš tako, evo i ja kalkuliram isplati li mi se držat još uvijek obzirom da mi je svaka provizija 1 ili 2 kn.

Zibba, koja je fora s trajnim nalozima, naplaćuje li se provizija i na njih?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

trampolina, tu obiteljsku imam i ja i isla sam racunati isplati li mi se ...
    dosla sam do racunice od 43 kn mjesecno, za dva kunska tekuca, dva internet bankarstva i jedan devizni tekuci tak da ju necu ukidat za tih 17 kn ...
    transakcije bi, pretpostavljam, nisam isla provjeravati, jednako kostale bez lepeze ali bi se naplacivao master koji je uz lepezu bez clanarine tak da sam zakljucila da je ta obiteljska jos najpovoljnija

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Kejt prvotno napisa Vidi poruku
    trampolina, tu obiteljsku imam i ja i isla sam racunati isplati li mi se ...
    dosla sam do racunice od 43 kn mjesecno, za dva kunska tekuca, dva internet bankarstva i jedan devizni tekuci tak da ju necu ukidat za tih 17 kn ...
    transakcije bi, pretpostavljam, nisam isla provjeravati, jednako kostale bez lepeze ali bi se naplacivao master koji je uz lepezu bez clanarine tak da sam zakljucila da je ta obiteljska jos najpovoljnija
    I ja sam došla do istog zaključka otprilike...

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj jurisnik prvotno napisa Vidi poruku
    Ovaj za 20 kn ima 5 besplatnih transakcija.
    Neki racuni se mogu platiti preko e zabe bez provizije (npr. onaj skupni racun pricuva, voda,KN...) pa treba pripaziti na redoslijed placanja. Znaci, prvo platis one na koje se inace placa provizija jer ako prvo platis taj koji nema proviziju taj se uracunava u onih 5 besplatnih pa ti ih ostane jos samo 4 bez naknade.
    koji su točno oni bez provizije ak može?

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Svi kojima br računa počinje sa 2360000-....

Dalm@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Ovo bez provizije unutar banke je mislim ukinuto.

Kad se potroše besplatne transakcije, unutar banke se plaća 1 kn (točka 8.1.2.1), a prema drugim bankama 2 kn (točka 8.2.1.):
    http://www.zaba.hr/home/wps/wcm/conn...DF?MOD=AJPERES

Ja radim više transakcija nego ih je besplatno u mojoj Lepezi, pa isto pazim da odradim prvo one prema drugim bankama.
    Posljednje uređivanje od Dalm@ : 13.02.2012. at 13:02

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    koji su točno oni bez provizije ak može?
    ja znam samo za ovaj koji sam navela - skupni račun od gskg-a

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Zagrebački holding, optima telekom i svi računi pema Allianzu. Nema veze ako imaju 2360000- ne znači da su bez naknade.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Zagrebački holding, optima telekom i svi računi pema Allianzu. Nema veze ako imaju 2360000- ne znači da su bez naknade.
    A da?
    A dobro.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Evo update.
    Išli, žalili se i prebacili se na platnog asistenta.
    Kroz par dana mu se na računu pojavilo 18 i pol eura, to bude nekih 2 god i 4 mj pri****ja.
    Ovaj mjesec nije bilo pri****ja.

Dakle, ako se žališ riješe problem, ako ne onda malo po malo skidaju s računa.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ma cubana, to netko nije obavio posao do kraja. Nažalost!
    Ipak su takvi slučajevi više iznimka nego pravilo!
    Reklamacija uvijek ima i uvijek će ih biti, svugdje je tako. Samo eto, niste imali sreće s time na koga ste naletili.
    Bitno da ste ipak sve riješili.

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

moj update- otisla se prebaciti na platnog, no u 2.mj mi je vec bilo naplaceno 60kn pa nisam mogla nego moram doci ponovno sad u 3.mj (ali moram paziti da ne zakasnim kao prosli mjesec da mi ne bi naplatili ). sad ce se valjda sve rijesiti

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj mala-vila prvotno napisa Vidi poruku
    moj update- otisla se prebaciti na platnog, no u 2.mj mi je vec bilo naplaceno 60kn pa nisam mogla nego moram doci ponovno sad u 3.mj (ali moram paziti da ne zakasnim kao prosli mjesec da mi ne bi naplatili ). sad ce se valjda sve rijesiti
    Mi smo to obavili (pišem u množini jer MM je vlasnik, ja nemam punomoć, al on je totalna krpa u vezi toga, samo ide samnom, a ja pričam) prije polovice mjeseca i kad nam je rekla da će nam naplatiti i 60 i 20 pogledali smo ju oboje pogledom http://www.youtube.com/watch?v=M4W0qUaM9xQ
    A
    jd nije baš tako, al blizu. Zatim je rekla da će ipak samo 60, da bi na kraju nazvala i rekla da će 20. Eto, pogled je govorio više od riječi

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Isto imam platnog asistenta za 20 kn unazad valjda godinu dana. Došli smo kod muževe bankarke i pitali smo ju za e-zabu za mene (dotad nisam ništa imala), predložila nam je ovo, jer se dobije besplatni token, košta 20 kn mjesečno i ima 5 transakcija besplano mjesečno. To mi je ok, mada su u tu cijenu mogli staviti i naknadu za vođenje računa, da ona nije odvojena. I da, lopovi su, slažem se.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Pa i je tu uključena naknada za vođenje računa. Šta nije?

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Nia-zg U cijenu 20 kn ulazi vođenje računa (tekućeg i deviznog), e-zaba, m-zaba, obročna otplata maestro karticom do 5.000kn, dozvoljeni minus do 10.000kn. Token se naplaćuje 100kn. To je novo, ali to je jednokratno! I ovih 5 besplatnih transakcija. Nema nikakvog drugog vođenja računa osim ako imaš žiro račun koji ne ulazi u platni.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ma, ana, zar se token naplaćuje?
    nisam ga htjela uzeti jer mi ne treba, imam mužev token i preko njegovog vidim i svoj račun.
    ali žena mi nije htjela naplatiti niti kune, da je token besplatan?

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Nažalost, po novome da, od nedavno se naplaćuje 100kn, gubitak 100kn. Nekad je gubitak bio 200 kn, a token besplatan. To je zato što sad banka ima m-token. Koji je naravno besplatan i ne može se izgubiti osim ako izgubite mobitel.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

za vlasnike stambenih kredita u zabi - pišite, žalite se, pregovarajte, prijetite da ćete kredit u drugu banku
    skidaju kamatu (mislim čak 1 posto)

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ok. ako sam otvorila asistenta u 9.mj pr. god. i nisam uzela token, a sad sam se predomislila...
    je l me kači današnja uredba ili ona od 9. mj. pr.god.?

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    ok. ako sam otvorila asistenta u 9.mj pr. god. i nisam uzela token, a sad sam se predomislila...
    je l me kači današnja uredba ili ona od 9. mj. pr.god.?
    Nažalost, ako sada ideš po token, naplatit će ti ga. Ili uzmeš m-token.

sandraL avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ti si to napravila ili znaš nekoga ko je?

za 1% manje bi rata osjetno pala!

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Nia-zg U cijenu 20 kn ulazi vođenje računa (tekućeg i deviznog), e-zaba, m-zaba, obročna otplata maestro karticom do 5.000kn, dozvoljeni minus do 10.000kn. Token se naplaćuje 100kn. To je novo, ali to je jednokratno! I ovih 5 besplatnih transakcija. Nema nikakvog drugog vođenja računa osim ako imaš žiro račun koji ne ulazi u platni.

Sad sam išla provjeriti, da da, u pravu si, uključena je naknada za vođenje računa u platni asistent moderan Token sam dobila besplatno prije godinu dana.
    Pa da, onda je to super, ajmo reći da je ovo ok usluga, jer je dosta toga uključeno, a cijena nije previsoka za to što nude.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ali će ti priznati da postoji tek kad kažeš "ok, pun mi je kufer, skinite mi SVE što koristim i ostavite samo tekući i devizni".

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    za vlasnike stambenih kredita u zabi - pišite, žalite se, pregovarajte, prijetite da ćete kredit u drugu banku
    skidaju kamatu (mislim čak 1 posto)
    iz iskustva? detalji? ikakav hint? hvala unaprijed

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa Vidi poruku
    ali će ti priznati da postoji tek kad kažeš "ok, pun mi je kufer, skinite mi SVE što koristim i ostavite samo tekući i devizni".
    Kako to misliš priznati!?
    Ok, slažem se da ima onih koji će nešto "prodati" iliti uvaliti samo da zadovolje ono što moraju.
    Osobno nisam jedna od njih, jer i sama užasno mrzim kad me se na nešto nagovara i prodaje muda pod bubrege.
    Činjenica je da ima onih ljudima kojima to treba i sve više onih kojiam ne treba jer se ljudi koliko mogu primjetiti polako rješavaju svega čega mogu, ili silom prilika ostanu bez svega.
    Ali, priznajem, da ako netko dođe i ništa ne pita, pa sigurno ga neću ići nagovarati da ide ugovarati nešto jeftinije samo zato jer mu se to isplati. A ako pita, ne muljam, kažem kaj ima i kako ima i tako napravim.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ana, kad su prebacivali klijente na lepeze bankarica se silno trudila da mi je uvali iako sam joj rekla da mi ne treba kućni majstor, vučna služba i frizer nego osnovne bankarske usluge. pa me opet uvjeravala kako je to zapravo povoljno. kad sam rekla ok, onda hoću samo goli tekući i devizni, skupio se konzilij od njih tri, vijećale su, još me malo nagovarale pa rekle "e, ali imamo vam mi i asistenta, vidite...". i gle čuda, to je baš ono što meni treba.

ali to mi je jasno, razlika je 40kn mjesečno u korist banke. zato jeftinija opcija nije bila lako dostupna, možda bih je pronašla kopanjem ali nisam to učinila. smatram ipak da bi trebalo imati u vidu i dobrobit klijenta, u krajnjoj liniji bolje mu je uzeti 40kn manje nego dobiti 0kn jer je promijenio banku.

btw, da si meni ukazala kako mogu smanjiti troškove i ne plaćati ono što mi ne treba, ja bih "kod tebe" došla po kredit ili neku drugu skuplju uslugu jer si zadobila moje povjerenje. dugoročno isplativo.

ali to je utopija u velikom sistemu, kužim.

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

da ne otvaram novu temu....

jel mi može tko reć kad naplaćuju redovitu kamatu u zabi...s kojim datumom? svakim prvim u mjesecu ili?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Kejt prvotno napisa Vidi poruku
    iz iskustva? detalji? ikakav hint? hvala unaprijed
    ja nemam kredit, ali koliko sam shvatila oni koji imaju stambeni, imaju i lepezu, pa imaju i osobnog bankara
    sve je išlo preko tih osobnih bankara jer su ljudi izračunali da bi ima prebacivanje kredita u drugu banku osjetno smanjilo ratu
    i dogovor je pao

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Lucas prvotno napisa Vidi poruku
    da ne otvaram novu temu....

jel mi može tko reć kad naplaćuju redovitu kamatu u zabi...s kojim datumom? svakim prvim u mjesecu ili?
    Koju kamatu? Po minusu na tekućem?

EvaMONA avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj frnjok prvotno napisa Vidi poruku
    Da li može pojašnjenje vezano za ovo boldano? Muž i ja oboje imamo Lepezu i plaćamo svatko 60 kn - da li "1 za 2" znači da bi mogli plaćati zajedno 60 kn a da nam ostanu iste usluge uključene kao što imamo i sad?
    Mi zajedno plaćamo 80, ja imam lepezu za 60, a MM platnog za 20 i to mi je prihvatljivo zbog besplatnih transakcija i 2 članarine za MC i Visu. Dosta je to love, ali nisam sigurna koliko bi bilo manje da pobrojim cijene mjesečnih transakcija i članarine za kartice i nešto veću kamatu na dozvoljeni minus...???

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    ja nemam kredit, ali koliko sam shvatila oni koji imaju stambeni, imaju i lepezu, pa imaju i osobnog bankara
    sve je išlo preko tih osobnih bankara jer su ljudi izračunali da bi ima prebacivanje kredita u drugu banku osjetno smanjilo ratu
    i dogovor je pao
    hvala, vrijeska

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Koju kamatu? Po minusu na tekućem?
    da, to....

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

lucas kamata se obračunava svaka tri mjeseca, a to su ti 01.01., 01.04., 01.07 i 01.10.

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

hvala ti puno ana.m

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i dogovor je pao
    Pa jel se moze samo tako prebaciti kredit u drugu banku?
    Ja mislim da to ide po sistemu zatvaranja kredita u prvoj banci i dizanja kredita u drugoj. Po standardnim uvijetima svake pojedine banke.
    jel netko ima neke druge info, vezano za stambene kredite koji su vec u optjecaju?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj nevena prvotno napisa Vidi poruku
    Pa jel se moze samo tako prebaciti kredit u drugu banku?
    Ja mislim da to ide po sistemu zatvaranja kredita u prvoj banci i dizanja kredita u drugoj. Po standardnim uvijetima svake pojedine banke.
    jel netko ima neke druge info, vezano za stambene kredite koji su vec u optjecaju?
    pa tako i jest
    izračunaš, vidiš je l ti se isplati, ako ne, ostaješ u prvoj banci
    ako da, ideš u drugu ...
    neke banke su smanjivale kamate na stambene...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •