Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
ja sam se skinula s Lepeze - precizno sam usporedila mj. i godišnje naknade svake usluge koju imam (trenutno tekući, devizni, e-zaba i MC) sa cijenama koštanja Lepeze i shvatila da mi se puno više isplati uzeti samo onog Platnog asistenta za 20kn/mj. Čak i kad platim punu godišnju naknadu za MC (koji nije u tom asistentu), opet mi je jeftinije nego da im cijelu godinu dajem 600-700kn godišnje za lepeze.
Isto tako je i kod nas. MM se prije oko godinu i nešto dao navući na neku lepezu (mora da je teta u banci imala 'krupne plave oči'), ali je, uz moju nenametljivu sugestiju (čitaj:zvocanje), došao do zaključka da nam je platni asistent više nego dovoljan (pokriva nam e-zabu, mislim da čak ima i neka količina računa na koju ne plaća proviziju, ne plaća punomoć na moj račun,..).
Ja sam nekako uspjela izbjeći da me uvuku u bilo kakav paket pa sad trenutno plaćam 9 Kn naknadu za vođenje računa (bila je 5, pa su je digli na 9, a kad se to gleda u postocima to je 80%) i 2 Kn za punomoć na njegov račun. Ali, svaki put kad se pojavim u banci nagovaraju me na neki od njihovih paketa, i kao iščuđavaju se kako uopće preživljavam bez nekog od istih.