I ja radim u zabi...tek sad vidjeh ovu temu...jedna jako jako bitan stvar koju nisam sigurna je li ovdje itko spomenuo. Ali pretpostavljam da nije jer mi se čini da ovdje populacija ne koristi dozvoljeno prekoračenje.
U dinamičjoj lepezi, toj za 60kn, postoji mogućnost velikog dozvoljenog prekoračenja (u ovom modelu za 20 kn ograničen je dozvoljeni minus na 10000kn, a obročna otplata na 5000kn) i obročne otplate maestro karticom. Što jako jako puno ljudi koristi, a ujedno je i manja kamata na to isto dozvoljeno prekoračenje. Pa ako računate da netko imam minus od 20.000kn i više, ako mu je kamata na taj minus 2% manja da mu se to ipak isplati.
Da ne govorim o dodatnim mogućnostima kao što su putno osiguranje, pomoć na cesti (koja stvaaaarno funkcionira super) i da ne nabrajam dalje.
Ljudi se obično fokusiraju na ta dva -tri računa i jednu karticu (a nemali broj ljudi ima po dvije kreditne kartice) i naravno da im se po toj računici ipak više isplati nešto jeftinija varijanta paketa odnosno lepeza. Ne znam kaj bi vas zanimalo i o čemu bi pisala pa pitajte kaj vas zanima.

Znam da ima svakakvih ljudi koji svakako rade, ali napisati da je netko plaćen da laže mi je jako ružno. Jer taj netko za tu laž može dobiti dobro po nosu tak da....To da ne zna to se mogu složiti, ali da je potplaćen da laže...mislim svašta!