Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Promjena škole

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno Promjena škole

D je ove godine krenuo u prvi razred,iz niza razloga počeli smo razmišljati o promjeni škole.
    Da li je itko mijenjao školu i kako se to odrazilo na dijete i druga stvar da li netko vozi klinca u drugi kvart u školu?
    Unaprijed hvala

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Bez ikakvih problema. Djeca su prilagodljiva.
    Čini mi se da si pisala da nisi zadovoljna učiteljicom. Ili da dijete nije zadovoljno. Mijenjaj. Najpametnije.

Sad ćeš ga voziti, kad naraste, ići će sam.

Moraš ići u novu školu napisati molbu da ga prime i razlog zašto. I razgovarati s ravnateljem, vjerojatno će htjeti malo popričati o razlozima, a možda i neće.
    Kad usvoje molbu na vijeću nastavnika (jer to je ustvari formalnost ), ideš s tim papirom u dosadašnju školu, dobiješ dokumente, ako su tamo( domovnica, rodni list). Ako je u toku nastave dobit ćeš i ovjeren prijepis ocjena po predmetima. Mislim da je bolje nakon završetka šk.godine, ali ako dijete hoće sada, isto može.

Treba vidjeti želi li on odmah u novu sredinu. Mislim da je najvažnije da je dijete zadovoljno. Nama je promjena, za sada, dobar potez.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Imamo par problema...
    Stvar je u tome da u školi ima puno Roma,u njegov razred ide jedna koja je na početku god. uzela na pik D i krala mu stvari.Sada se stanje smirilo.D ima manjak samopouzdanja i dugo već radimo na tome da bi sada učiteljica skrenula pozornost da D se povodi za najgorim(po ponašanju) učenicima u razredu.Neki dan je dobio 1 iz vjeronauka jer je šiljio olovku-naravno,vjerojatno po 100 put(to doma radi kada mu se ne da).Uglavnom,ostalo su sve 5,puno radimo doma s njim nego nam je problem to ponašanje.
    Zapravo,učiteljica i sama kaže da je razred nemoguć i da će morati razmještati po razredima pojedince.
    Umorna sam od razbijanja glave o ponašanju(koje nije nikada bilo problematično-dapače) umjesto da se bavimo učenjem...
    Vrlo mi je teško objasniti sedmogodišnjaku da je ok obraniti se ali da nije ok ometati nastavu i kako se obraniti a ne zaradidi tužnog

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •